Avon lanseaza al doilea program de finantare al companiei, in valoare de 100,000 de dolari

0

Avon Cosmetics Romania lanseaza al doilea program de finantare al companiei, in valoare de 100,000 de dolari, adresat ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania.

“Prin acest program ne propunem sa continuam sa sprijinim initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private in domeniul sanatatii si serviciilor sociale, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Vom continua sa dezvoltam spiritul voluntar si sa il incurajam, vom continua sa investim in proiecte in intreaga tara si sa fim alaturi de femeiele aflate la nevoie.”, declara Razvan Diratian, General Manager Avon Romania si Moldova.

Programul de finantare lansat de AVON in acest an, se imparte in doua fonduri: fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” in valoare de 50,000 de dolari si fondul „Proiecte pentru victimele violentei domestice” in valoare de 50,000 de dolari. Prin fiecare linie vom sustine doua proiecte: unul de 15,000 de dolari si unul de 35,000 de dolari.

ONG-urile, autoritatile locale, institutiile publice pot inscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro. Pe site pot fi gasite: formularul de aplicatie, criteriile de eligibilitate, calendarul fondurilor si ghidul aplicantului. Termenul limita de inscriere este 15 august.

Evaluarea proiectelor va fi realizata de catre un juriu din care fac parte: Razvan Diratian (General Manager Avon Romania si Moldova), Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Mihaela Sasarman (Presedinta Asociatiei Transcena si unul dintre membrii fondatori. Coordoneaza activitatile organizatiei si conduce activitatea de teatru social), Victoria Asanache (Presedinte Asociatia pentru preventia si lupta impotriva cancerului “Amazonia”), Dragos  Dehelean (Fondator  si  Coordonator  la  ResponsabilitateSociala.ro, Founder  &  Managing  Partner la  Selenis  Relatii  Publice  Online si  Executive  President la  Asociatia  de  Comunicare  Ethos).