Finantare nerambursabila: Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) – Ministerul Afacerilor Externe anunta deschiderea celei de-a doua sesiuni de finantare pentru anul 2015

0

Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) organizeaza in perioada 30 iulie – 13 august 2015 a doua sesiune de depunere a cererilor de finantare pentru proiectele destinate sprijinirii activitatii romanilor de pretutindeni.

Asociatiile, fundatiile, organizatiile, institutiile, persoanele fizice autorizate, precum si persoanele juridice din strainatate si din Romania, legal constituite, pot depune cererile de finantare, fie personal, fie prin corespondenta recomandata sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni, B-dul. Primaverii, nr. 22, sector 1, cod postal 011972, Bucuresti, Romania.

Avand in vedere dispozitiile Legii nr. 321/2006 potrivit carora documentatia justificativa privind modul de utilizare a fondurilor alocate se va prezenta nu mai tarziu de data de 10 decembrie 2015, precum si obligatia beneficiarilor de a implementa si desfasura noile proiecte pana la sfarsitul anului bugetar, termenul limita de depunere a cererilor va fi de 15 zile, respectiv 13 august 2015  (data postei). Cererile trimise dupa aceasta data nu sunt eligibile.

Cererile de finantare trebuie sa respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finantare publicat pe pagina de internet a DPRRP (www.dprp.gov.ro).

Anuntul privind rezultatul selectiei de proiecte precum si lista beneficiarilor finantarilor nerambursabile vor fi publicate pe pagina de internet a DPRRP.

Sursa: www.dprp.gov.ro