Lansarea apelului pentru Fondul Bilateral – Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european

0

Fondul pentru relatii bilaterale din cadrul Programului are un buget total de 120.332 euro.

Alocarea financiara pentru Relatii Bilaterale, Masura A – Initiere / Dezvoltare de parteneriate a prezentei cereri de propuneri pentru actiuni bilaterale de parteneriat este de 45.000 euro.

Valoarea maxima a finantarii nerambursabile este de 1.500 euro per enitate.

In Romania, Programul este implementat de Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), in calitate de Operator de Program. Partenerul de Program din Statele Donatoare este Consiliul Artelor Norvegia (Arts Council Norway).

Prezenta cerere de propuneri pentru actiuni bilaterale de parteneriat contine procedurile si conditiile pentru depunerea acestora in vederea obtinerii de finantare nerambursabila pentru intarirea relatiilor bilaterale din cadrul Programului Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european.

Cererea de propuneri pentru actiuni bilaterale de parteneriat se adreseaza potentialilor solicitanti care doresc sa dezvolte relatii bilaterale cu operatorii culturali din statele partenere, si anume: institutii si organizatii neguvernamentale din domeniul cultural, creatori, artisti si specialisti din domeniul cultural care doresc sa initieze/dezvolte parteneriate cu organizatii si institutii din statele donatoare.

Pentru orice clarificari, solicitantii pot contacta help-desk-ul stabilit la nivelul Operatorului de Program. Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail: [email protected]

Raspunsurile vor fi date in termen de 3-5 zile lucratoare. Intrebarile si raspunsurile relevante si pentru ceilalti potentiali solicitanti vor fi publicate pe site-ul Programului www.fonduri-diversitate.ro.

Documente utile

Annex_1 -_Application_Form_PA17-RO13

Annex_2 -_Statement_on_Eligibility_PA17-RO13

Annex_3 -_Partnership_Expression_of_Interest_PA17-RO13

Annex_4 -_Final_Report_PA17-RO13

Annex_5 -_Payment_Request_PA17.RO_13[1]

Call_relatii_bilaterale_masura_A PA17-RO13 Diversitate_EN

Call_Relatii_Bilaterale_Masura_A_PA17-RO13_RO