Runda de finantare “Fondul Special pentru Copii”, ultima zi de depunere a actelor necesare

0

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania lanseaza runda de finantare “Fondul Special pentru Copii”, cu scopul de a asigura un viitor prin sansa de a primi o educatie adecvata pentru elevii proveniti din mediul rural si urban, cat si  sustinerea proiectelor derulate de organizatii neguvernamentale in domeniile: educatiei si serviciilor sociale in comunitati mici, preponderent rurale cu pana la 35.000 de locuitori din judetele: Gorj, Valcea, Dambovita, Prahova, Ilfov, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Maramures, Bistrita Nasaud si Covasna.

In vederea atingerii acestui scop, proiectul “Fondul Special pentru copii” are doua obiective:

1. Sprijin si suport financiar pentru  100 de copii aflati in dificultate din Gorj, Valcea, Dambovita, Prahova, Ilfov, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Maramures, Bistrita Nasaud si Covasna. Mai multe detalii  gasiti aici 

2. Grant-uri pentru 14 ong-uri care se ocupa de copii si tineri aflati in situatii de risc din Gorj, Valcea, Dambovita, Prahova, Ilfov, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Maramures, Bistrita Nasaud si Covasna. Mai multe detalii  gasiti aici

Despre Fundatia Vodafone Romania

Proiectul “Fondul Special pentru Copii” face parte din Programul strategic de investitie in mediul rural, al Fundatiei Vodafone Romania, program care se deruleaza la nivel national si care sustine devoltarea de proiecte in domeniile educatiei, sanatatii si serviciilor sociale necesare categoriilor defavorizate din satele si orasele mici din Romania.

Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale, avand ca beneficiari  copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. 

Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998.

Pentru depunerea aplicatiilor ONG-urilor a fost prelungit termenul de aplicatie pana la data de 31 iulie 2015 ora 16.00.