Applied Research, Technological Innovation and Entrepreneurship (ARTIE)

0

Romanian-American Foundation lanseaza Applied Research Technological Innovation and Entrepreneurship ( ARTIE ), un program ce va debuta cu un program de granturi cu o durata de 18 luni si va fi axat pe investitii in talentul roman, in arii de cercetare cu traditie si performanta internationala, in scopul conectarii oamenilor la cele mai noi tendinte in tehnologie.  RAF sprijina cercetatorii si intreprinzatorii romani in comercializarea ideilor lor si raspunde nevoilor societatii prin alegerea de proiecte cu rezultate clare, concrete si masurabile.

 “Interventia noastra in ciclul de transformare a ideii in inovatie este, in mare parte, in stadiul incipient de dezvoltare tehnologica. Noi incurajam echipele sa gandeasca in termeni de tehnologii comercializabile si ii pregatim pe cercetatori sa promoveze produsul lor pentru a convinge potentiali investitori “- Roxana Vitan, Director Executiv, Romanian-American Foundation.

Pachetul de informatii pentru Apelul de proiecte pentru granturi de cercetare aplicata, va fi publicat in perioada urmatoare pe website-ul www.rafonline.org.