Burse pentru profesioniștii interesați de conservarea naturii

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-5204836

Data: 23-04-2017

burse-pentru-profesionitii-interesai-1-6014871

Klaus Toepfer Fellowship Programme pentru viitorii lideri în Conservarea Naturii oferă burse pentru studiul aprofundat al metodelor de conservare și policy într-un mediu internațional, ocazie prin care participanții vor putea să-și îmbunătățească atât cunoștințele despre domeniu, cât și rețeaua de cunoscuți din această arie și capacitățile de organizare de proiecte.

Bursa durează un an și jumătate și conține 4 module de training care vor avea loc la International Academy for Nature Conservation (în limba engleză). Locația: Isle of Vilm.

Klaus Toepfer Fellowship Programm are obiectivul de a întări capacitatea organizațiilor din domeniul conservării naturii din Europa Centrală și de Est, din Caucaz și Asia Centrală. Bursele doresc dezvoltarea capacității personale a profesioniștilor din domeniul practicilor de conservare pentru a stopa pierderea globală a biodiversității.

Deadline-ul pentru a aplica este 30 mai, iar mai multe informații despre aceste burse puteți găsi urmând acest link.

Cine poate aplica?

  • Personal tânăr (preferabil până în 35 ani) care dorește să se specializeze în acest domeniu
  • Cu 3 ani de experiență profesională
  • Fluenți în limba engleză
  • Persoane cu motivație, cu susținere din partea organizațiilor unde activează

Finanțare pentru tineri sportivi și artiști Nouă ne pasă – de mediul rural, de educație, de abandonul școlar. Finanțare Bani pentru școala ta, licee pot primi finanțări de până la 10 000 E Stagiunea UnderGrant a Operei Comice pentru Copii: Concurs de proiecte pentru tinerii creatori START in Programul de Granturi -Electrica pune Romania intr-o alta lumina- Call pentru proiecte de comunicare si advocacy in domeniul cooperarii pentru dezvoltare Chestionar privind prioritatile de finantare propuse pentru programul Societate Civila, parte a Granturilor SEE 2014-2021 Accesul la finantare pentru antreprenorii romi: Studii de caz si propuneri de politici publice Peste 23 de milioane euro, alocate prin Programul RO10-CORAI in sprijinul copiilor si tinerilor la risc si masurilor anti-discriminare Noi finantari pentru organizatiile neguvernamentale acordate de Primaria Onesti

v8-8121913