Finantare pentru tineri sportivi si artisti

0

Cu împrumutul sportiv poți obține lichiditatea necesară finanțării abonamentului la sală sau a activității sportive pe care o iubești. Lo sport BNL W Lo sport (1) este împrumutul menit să ofere sportivilor posibilitatea de a finanța pasiunea și educația în sport în condiții avantajoase. Și fără costuri de investigație.

  • BNL W sport este un mic împrumut care vă permite să obțineți o sumă de până la 5.000 de euro, care să fie rambursată în maxim 24 de rate lunare.
  • Întrucât acesta este un împrumut finalizat, pentru a accesa lichiditatea necesară este necesar să se precizeze exact destinația de utilizare a împrumutului, care poate viza achiziția de bunuri și servicii.

De ce un împrumut sportiv?

Puteți aplica pentru împrumutul BNL W Lo Sport pentru:

  • Un curs de tenis
  • Achizitia de echipament sportiv
  • Plata abonamentului anual la sala de sport
  • Lecțiile de dans

Cu BNL W sport poți finanța toate activitățile sportive ale membrilor familiei tale, de la abonamente la sala visurilor tale până la achiziționarea de echipamente noi pentru a te antrena cât mai bine, dar nu numai.

De asemenea, poți solicita împrumutul pentru finanțarea cursurilor de fotbal, tenis, înot sau dans pentru copiii tăi (sau orice alt sport de care sunt îndrăgostiți).

BARI – Sportul nu este doar fotbal (sau baschet, volei, tenis si formula unu), ci este o lume formata din multe activitati „minore”, din pacate mai putin populare, dar care au o mare istorie si fac parte din mereu implicate in Jocurile Olimpice: de la haltere la lupte greco-romane, de la patinaj la tir cu arcul, prin box și rugby.

Sporturi pe care atunci când reușesc să cucerească o medalie olimpică, reușesc însă să iasă din umbră: după victoriile lui Juri Chechi la gimnastică artistică sau Valentinei Vezzali la scrimă sau „Settebello” la polo pe apă, a existat mereu o noutate. entuziasm în jurul acestor activități sportive, care i-au determinat pe mulți tineri să părăsească o dată mingea de fotbal pentru a concura cu sporturi diferite și fascinante.

Știri publicate pe portalul barinedita.it și deținute de acesta.

Așadar, pentru sporturile minore, secretul supraviețuirii este unul singur, acela de a-ți face sportivii să câștige la Campionatele Europene, Mondiale și mai ales la Olimpiada. Există însă o problemă: pentru a aduce copiii la niveluri înalte, sunt necesari ani de antrenament dur și sacrificii.

  1. Ani în care acești tineri nu se pot abține să nu se gândească la sport, renunțând la orice altceva, la studii dar mai ales la muncă.
  2. Și neavând posibilitatea de a căuta un loc de muncă în afara sălii de sport, au nevoie de sprijin financiar oferit de clubul sportiv de care aparțin.

Știre publicată pe portalul barinedita.it și deținută de acesta.

Sau, mai degrabă, ar avea nevoie. Pentru că aici cade măgarul, că nu sunt bani pentru sporturi minore.

Federațiile individuale (și, în consecință, companiile afiliate) primesc finanțare substanțială de la Coni (Comitetul Olimpic Național Italian care are sarcina de a se ocupa de organizarea și consolidarea sportului italian și de a se ocupa de promovarea acestuia) numai dacă au multe înregistrați sau dacă apar drept „câștigători”, de exemplu pentru că au câștigat o medalie la Olimpiada.

  • Abia atunci sunt „răsplătiți”.
  • Știri publicate pe portalul barinedita.it și deținute de acesta.

stire-publicata-pe-portalul-barinedita-it-si-detinuta-de-acestaDar cum câștigi dacă nu-ți poți susține sportivii? Ne aflăm așadar în fața tipicului „pisica care își urmărește coada”: dacă nu câștigi, nu ai finanțare, dar dacă nu ai finanțare, nu poți câștiga (și nu te înscrii ).

Pe scurt, nu iese. Iar pentru sporturile minore, abandonate propriului destin, nu mai rămâne decât să se roage și să aștepte ca o dată la 50 de ani să se nască un nou Juri Chechi sau o nouă Federica Pellegrini.Știre publicată pe portalul barinedita.it și deținută de el.

„Am văzut mulți băieți care puteau să ajungă cu adevărat în vârf în sport și care au abandonat în schimb pentru că nu știau să trăiască”, recunoaște Giuseppe Noia, președintele comitetului din Apulia al unuia dintre sporturile minore prin excelență: luptele greco-romane. .

„Dacă un tânăr care împlinește 18 ani se confruntă cu alegerea dacă să continue să cultive visul de a deveni sportiv sau dacă să înceapă să lucreze sau să învețe pentru a-și câștiga existența, îl alege pe acesta din urmă – subliniază Noia -. Cu siguranță că nu a putut face ambele lucruri, pentru că munca și studiile se leagă de un orar precis și, prin urmare, nu permit formarea continuă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.