Fundatia Terre des hommes deschide o noua linie de finantare

0

Fundatia Terre des hommes anunta lansarea unei noi linii de finantare in valoare de 61 200 RON, destinata implementarii unor programe de dezvoltare comunitara.

Grantul este destinat reprezentantilor comunitătilor locale (institutii publice, Grupuri de Initiativa Locala) din judetele Dolj, Olt si Gorj si isi propune sa sprijine initiativele locale, sustinute prin parteneriate inter-institutionale, care au drept obiectiv punerea in aplicare de programe pentru dezvoltare comunitara.

In Ghidul solicitantului si Cererea de finantare regasiti informatii suplimentare, precum si modalitatea prin care se poate aplica.

Aplicatia trebuie transmisa la adresa electronica: [email protected] (sau prin posta la adresa: str. Iancu Jianu, nr.26, Craiova) astfel incat sa ajunga la destinatie pana cel mai tarziu la data de 14 august 2014, orele 00:00.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa clarificati unele aspecte utilizati urmatoarele date de contact [email protected], Mihai Enache – Specialist educatie la tel. 0731 32 73 75, Ionut Raita, coordonator de program, tel. 0744 506 716 sau Claudia Dinca, ofiter formare, tel. 0726 278 076.