Fundatia Vodafone Romania lanseaza o noua runda de finantare in domeniile educatie si sanatate

0

Fundatia Vodafone Romania lanseaza o noua runda de finantare, in cadrul careia invita organizatiile neguvernamentale si institutiile publice sa aplice cu proiecte care pot aduce o schimbare reala si un impact major in domeniile educatie si sanatate.

Valoarea rundei de finantare este de 300.000 Euro; vor fi sustinute proiecte in limita a 30.000 Euro. Pot aplica pentru finantare organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii), institutii educationale (scoli) sau medicale (spitale), inregistrate legal in Romania. Nu pot aplica organizatiile care au in acest moment in derulare un proiect finantat de Fundatia Vodafone Romania.

Selectia proiectelor se va face pe baza formularului de aplicatie, care poate fi completat doar online pana pe 8 august 2013, ora 18:00. Este recomandat ca, inainte de a incepe completarea formularului de aplicatie, sa va asigurati ca ati citit toate informatiile prezentate in Regulament si ca ati inteles toate aspectele legate de specificul rundei de finantare.

Calendarul rundei de finantare 

  • 18 iulie 2013: lansarea rundei de finantare 
  • 18 iulie – 8 august 2013: inscrierea online a proiectelor; termenul limita pentru completarea online a aplicatiilor este 8 august 2013, ora 18:00 
  • 9 august – 21 august 2013: evaluarea proiectelor inscrise in concurs, pe baza criteriilor mentionate in Regulament; aceasta etapa de evaluare poate presupune solicitarea de informatii suplimentare de la aplicant 
  • 23 august 2013: anuntarea organizatiilor care urmeaza sa fie finantate 
  • septembrie 2013 anuntul public al rezultatelor rundei de finantare

Vor avea prioritate la selectie proiectele care se desfasoara pe o arie geografica mai mare, cu un numar mare de beneficiari si cele care implica activitati de voluntariat corporativ.