IT4Change Summit ofera asistenta financiara tinerilor antreprenori

0

Ashoka si SAP au lansat programul “Engagement with perspective” (PEP) cu scopul de a sustine tinerii cu varste intre 16 si 27 de ani, ce si-au propus sa dezvolte structuri eficiente si sustenabile pentru proiectele lor. Inscrierile in program se fac pana pe 30 iulie 2014.

In cadrul Summit-ului IT4Change, ce va avea loc intre 22 si 26 octombrie 2014, vor concura 28 de tineri antreprenori din Germania, Europa Centrala si de Est, ce folosesc instrumente IT pentru a rezolva probleme ale societatii. In cele 5 zile ale evenimentului, ce va avea loc la Berlin, participantii vor face cunostinta atat cu alti tineri antreprenori, cat si cu experti din diverse sectoare. Pe langa costurile participarii la eveniment, care sunt complet acoperite, participantii vor primi si 14.000 de euro pentru proiectele lor, pentru consultanta si coaching strategic.

Activitati realizate de la crearea programului:

  • Sustinere financiara, coaching si mentorat pentru 12 tineri antreprenori si 8 echipe formate din 1250 de membri;
  • Peste 150 000 de oameni au aflat sau au luat contact cu programul;
  • Asistenta pentru cei peste 400 de tineri voluntari din peste 250 de proiecte diferite in timpul trainingurilor si sesiunilor de consiliere strategica;
  • Crearea unei comunitati de peste 1400 de persoane pe Facebook si peste 50 000 de vizite pe site;

Detalii complete despre program gasiti aici.