Program de finantare Avon 2013

0

Avon Cosmetics Romania lanseaza primul program de finantare al companiei, in valoare de 100,000 de dolari, adresat ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania.

Prin acest program ne propunem sa sprijinim initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private in domeniul sanatatii si serviciilor sociale, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Este datoria noastra sa fim alaturi de cei care, zi de zi, lupta pentru femeile din Romania si sa finantam proiecte cu un real impact in viata romanilor. Doar impreuna, mediul privat, public si ONG, le putem arata romanilor ca schimbarile in bine se pot produce daca exista interes, dedicare si efort comun”, declara Razvan Diratian, General Manager Avon Romania si Moldova.

Programul de finantare lansat de AVON in acest an, se imparte in doua fonduri: fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” in valoare de 55,000 de dolari si fondul „Proiecte pentru victimele violentei domestice” in valoare de 45,000 de dolari.

ONG-urile, autoritatile locale, institutiile publice pot inscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro. Pe site pot fi gasite: formularul de aplicatie, criteriile de eligibilitate, calendarul fondurilor si ghidul aplicantului. Termenul limita de inscriere este 25 august.

Evaluarea proiectelor va fi realizata de catre un juriu din care fac parte: Razvan Diratian (General Manager Avon Romania si Moldova), Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Nona Roxana Beicu (Project Manager Corporate Responsibility Vodafone Romania), Elena Tudor (Director Directia Generala Protectia Copilului), Victoria Asanache( Presedinte Asociatia pentru preventia si lupta impotriva cancerului “Amazonia”), Lacramioara Botezatu (Project Manager CSRmedia.ro).