Granturi AED2015 pentru comunicare si educatie pentru dezvoltare

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-2059331

Data: 27-03-2015

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare invita organizatiile societatii civile, institutiile de invatamant si mass-media din Romania sa depuna propuneri de proiecte (proiecte mici sau in co-finantare, intre 11.000 si 16.000 de USD), care vizeaza comunicarea, educatia pentru dezvoltare si constientizarea publica in domeniul cooperarii internationale pentru dezvoltare.

Aplicatiile pot fi trimise la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], pana la data de 20 aprile 2015, ora 16:00.

Documentele necesare aplicatiei pot fi descarcate aici:
Formularul de aplicatie
Formularul de buget

Mai multe informatii despre acest call de proiecte pot fi gasite aici.

Acest call de proiecte face parte din planul national de lucru al Romaniei pentru Anul European pentru Dezvoltare (AED) 2015 si este finantat de catre Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei si Comisia Europeana.

aed_wide-01-01-4168089

Finanțare pentru tineri sportivi și artiști Nouă ne pasă – de mediul rural, de educație, de abandonul școlar. Finanțare Bani pentru școala ta, licee pot primi finanțări de până la 10 000 E Burse pentru profesioniștii interesați de conservarea naturii Stagiunea UnderGrant a Operei Comice pentru Copii: Concurs de proiecte pentru tinerii creatori START in Programul de Granturi -Electrica pune Romania intr-o alta lumina- Call pentru proiecte de comunicare si advocacy in domeniul cooperarii pentru dezvoltare Chestionar privind prioritatile de finantare propuse pentru programul Societate Civila, parte a Granturilor SEE 2014-2021 Accesul la finantare pentru antreprenorii romi: Studii de caz si propuneri de politici publice Peste 23 de milioane euro, alocate prin Programul RO10-CORAI in sprijinul copiilor si tinerilor la risc si masurilor anti-discriminare

v8-3294424