START in Programul de Granturi -Electrica pune Romania intr-o alta lumina-

0

Electrica SA a lansat prima editie a programului de granturi Electrica pune Romania intr-o alta lumina.

Electrica pune Romania intr-o alta lumina este o competitie nationala de proiecte prin care compania Electrica SA incurajeaza initiativele sustenabile ale romanilor care vor sa isi sprijine comunitatea pentru a se dezvolta. Programul se desfasoara, in perioada 24 octombrie – 24 noiembrie, pe site-ul oficial, iar valoarea totala a finantarilor oferite de Electrica SA prin acest program este de €50.000, cu bugete de maxim €10.000 per proiect.

Prin programul Electrica pune Romania intr-o alta lumina vor fi finantate initiative din urmatoarele domenii: educatie, servicii sociale si de sanatate, mediu, cultura si sport. Atat persoanele fizice, cat si organizatiile neguvernamentale, institutiile publice si de invatamant pot propune proiecte cu bugete solicitate de cel mult  €10.000.

Concursul de proiecte se va desfasura in urmatoarele etape:

  • Inscrierea online a propunerilor de proiect (24 octombrie – 24 noiembrie), prin completarea si trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;
  • Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (pana pe 6 decembrie);
  • Anuntarea castigatorilor (9 decembrie) pe site-ul www.electrica.ro.

Mai multe detalii despre procedura de inscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor gasiti in pagina oficiala.