ANOFM solicita salarii “lipsite de bun simt” in proiectele POSDRU

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3129962

ypc-1161193

indaco-1831968

nonformalii-2108385

Data: 9-06-2010

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) ar putea solicita rezilierea contractelor cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) din cauza salariilor mult prea mari solicitate de cei implicati in proiecte.

Directorul general al AMPOSDRU, Anca Cristina Zevedei, a declarat ca exista multe proiecte “critice” care nu pot fi implementate din cauza faptului ca AMPOSDRU nu este de acord cu salariile pe care le solicita cei implicati in diverse proiecte si le considera “mult prea mari si lipsite de bun simt“.

Este posibil sa solicitam rezilierea contractelor cu ANOFM si realocarea fondurilor. Realocara fondurilor se poate face doar cu aprobara Comisiei Europene“, a spus Zevedei.

ANOFM are cele mai multe proiecte care nu se pot implementa din aceasta cauza. Va trebui sa luam o decizie pentru ca nu se poate ca acesti bani sa fie blocati, iar mai multi membri ai Comitetului de Monitorizare POSDRU ne-au solicitat sa reziliem aceste contacte si sa realocam banii“, a mai spus Zevedei.

Saptamana viitoare va fi facuta publica o lista a “proiectelor critice” care ar putea fi reziliate.

Sursa: Ralitatea.net

Cum alege Romania sa cheltuiasca fondurile europene in perioada 2014-2020? Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale solicita AMPOSDRU publicarea numelor partenerilor din cadrul tuturor proiectelor castigatoare Parlamentul European a votat extinderea cu un an a perioadei in care Romania poate cheltui fondurile europene alocate pentru anii 2011 si 2012 Noi fonduri pentru plata beneficiarilor POS CCE si POS DRU Mariana Campeanu: Viitoarele proiecte europene de formare a tinerilor, orientate catre calificari recunoscute pe piata muncii Ministerul Fondurilor Europene a organizat a cincea reuniune a Comitetului Interinstitutional pentru Acordul de Parteneriat 2014-2020 Guvernul mizeaza pe o rata de absorbtie a fondurilor europene de 80% in perioada 2014-2020, dar nu stie ce impact va avea asupra economiei Piata POSDRU va avea nevoie de o infuzie financiara, afirma specialistii DG AMPOSDRU si OIRPOSDRU publica spre consultare schitele Ghidului Solicitantului Conditii Specifice pentru: DMI 6.1 Proiectele de 100 milioane euro anuntate de Ministerul Educatiei, cu termen initial de depunere a ofertelor doua zile mai tarziu, au fost anulate

techsoupbaner-9870188

tedx_logo_place-caleavictorieied-p-66

potsieu2-9458365

csrrev250x250-5219693

accelerator_hub-6986588