Estimare TVA pentru societati comerciale aferente proiectelor implementate in cadrul POSDRU

0

AMPOSDRU intentioneaza, in perioada imediat urmatoare, sa propuna MAEur si MFP revizuirea cadrului legal in ceea ce priveste recuperarea contravalorii TVA, aferente cheltuielilor eligibile, platite de catre Beneficiarii/Partenerii societati comerciale, in cadrul proiectelor aflate in implementare, finantate din POSDRU.

In acest context, pentru a putea avea o estimare financiara a TVA platita de catre societatile comerciale in cadrul proiectelor POSDRU, beneficiarii sunt rugati sa transmita, la adresa de e-mail  [email protected], pana vineri, 06.04.2012, o estimare a TVA platita de la data de 01.01.2012 pana in prezent, precum si a TVA care urmeaza sa fie platita pana la finalul proiectului,  de catre societatile comerciale care au calitatea de beneficiari sau parteneri.

Informatiile solicitate se vor transmite doar daca, in cadrul parteneriatului existent pentru implementarea proiectului dumneavoastra, exista parteneri societati comerciale.

De asemenea, pentru a facilita centralizarea rapida a datelor, la nivelul AMPOSDRU, va rugam sa transmiteti fisierul excel completat, in format electronic, la adresa de e-mail mentionata mai sus.