50 de afaceri vor primi finantare in valoare maxima de 25.000 de euro fiecare in cadrul proiectului START UP 4 U, ID:POSDRU/176/3.1/S/149612

0

Asociatia „Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura” impreuna cu partenerii Mondo Consultanta, APDRP – Asociatia pentru Dezvoltare Regionala si Parteneriat si Fair Best Invest anunta lansarea concursului de idei de afaceri in cadrul proiectului START UP 4 U, ID: POSDRU/176/3.1/S/149612, incepand din data de 25 mai 2015, ora 11:00 pana pe data de 01 iunie 2015, ora 24:00.

CONDITII DE ELIGIBILITATE:

  • varsta 18-64 de ani;
  • domiciliul/resedinta in una din localitatile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau Bucuresti-Ilfov, in mediul rural sau urban;
  • interes pentru initierea unei afaceri de tip START UP;
  • sediul social al intreprinderilor nou create in una din localitatile din regiunile Sud-Vest Oltenia sau Bucuresti-Ilfov, in mediul rural sau urban.

Incarcarea planurilor de afaceri se va face online pe platforma portalantreprenoriat.ro, sectiunea Concurs STARTUP4U.

Cele mai bune 50 de planuri de afaceri vor fi finantate cu maximum 25.000 euro fiecare. Ideile de afaceri selectate vor fi distribuite astfel incat sa existe minimum 2 idei de afaceri din fiecare judet (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea, Bucuresti si Ilfov) incluse in cele 2 regiuni de dezvoltare vizate de proiect (Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov).

Din cele 50 de idei de afaceri, 50% vor fi dezvoltate de persoane cu varsta cuprinsa intre 18-25 ani inmatriculati in invatamantul superior din grupul tinta. De asemenea, 10 idei de afaceri vor fi dezvoltate de persoane care nu au participat la cursurile de formare profesionala in cadrul proiectului.

Pe langa finantarea acordata pentru initierea afacerii,  cei 50 de castigatori vor beneficia de servicii integrate de consiliere individualizata, consultanta de specialitate, asistenta si post-asistenta in sprijinul dezvoltarii sustenabile a afacerilor.

Detalii privind modalitatea de inscriere in competitie, criteriile de eligibilitate, calendarul de desfasurare si metodologia de evaluare a planurilor de afaceri sunt disponibile pe www.startup4u.ro si http://portalantreprenoriat.ro/