500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere in etapa a doua a concursului ASSOCLIC

0

Ateliere Fara Frontiere lanseaza editia a doua a programului ASSOCLIC din acest an si aloca 500 de calculatoare complete cu misiunea de a reduce decalajul informatic si de a sprijini categoriile defavorizate cu echipamente IT&C reconditionate in atelierul propriu. Termenul limita de inscriere pentru a doua etapa ASSOCLIC este 31 august, urmand ca proiectele sa fie evaluate de un juriu format din parteneri Ateliere Fara Frontiere. Rezultatele acestei etape vor fi afisate pe 14 septembrie.

Incepand cu aceasta etapa, Regulamentul de participare si inscrierile sunt disponibile pe website-ul dedicat www.assoclic.ro. Tot aici se vor regasi povesti de success ale altor proiecte implementate cu ajutorul Assoclic, ultimele noutati, calendarul complet al programului si un istoric de la lansare si pana acum. Mai multe informatii se pot gasi si pe pagina de Facebook sau contul Twitter.

Pentru aceasta etapa ASSOCLIC pot aplica organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la tehnologie, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.