Cerere de propunerid e proiecte: Imbunatatirea serviciilor de urgenta pre-spitalicesti si spitalicesti prin dezvoltarea si implementarea unui program de formare

0

Organismul Intermediar Elvetian (OIE) care administreaza Fondul Tematic “Reforme in domeniul sanatatii” din cadrul Programului de Cooperare Romano-Elvetian – Institutul Elvetian Tropical si de Sanatate Publica si Fundatia CRED, Centrul Romano-Elvetian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sanatate – impreuna cu Ministerul Sanatatii din Romania anunta cererea de propuneri de proiecte din cadrul proiectului “Imbunatatirea serviciilor de urgenta pre-spitalicesti si spitalicesti prin dezvoltarea si implementarea unui program de formare”.

In cadrul obiectivului general al Programului de Cooperare Romano-Elvetian de a reduce disparitatile economice si sociale din cadrul Uniunii Europene extinse, obiectivul general al interventiei este de a imbunatati calitatea serviciilor de sanatate in domeniul serviciilor de urgenta pre-spitalicesti si spitalicesti. Prin aceasta selectie OIE impreuna cu Ministerul Sanatații din Romania isi propun sa identifice o Agentie Executiva pentru elaborarea si implementarea proiectului “Imbunatatirea calitatii serviciilor de urgenta pre-spitalicesti si spitalicesti prin dezvoltarea si implementarea unui program de formare”.

Cererea pentru Scrisori de Intentie este disponibila AICI.

Termenul limita pentru depunerea scrisorii de intentie este 07.03.2013, orele 12.00. Termenul limita pentru intrebari si raspunsuri (pe email: [email protected]) este 28.02.2013, orele 12.00.

Scrisorile de intentie trebuie sa fie transmise in forma scrisa, un original si doua copii (in limbile engleza si romana) la sediul OIE, situat in Bucuresti, Str. Dr. Burghelea nr. 8 (personal sau prin posta) si prin email: [email protected] pana la 07.03.2013, orele 12:00.