Solicita donatii IT prin programul Assoclic pana pe 3 aprilie

0

Ateliere Fara Frontiere va reaminteste ca termenul limita pentru inscrierea de proiecte in etapa I din 2013 a ASSOCLIC este 3 aprilie. In aceasta etapa vor fi donate 500 de calculatoare catre organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educatie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.

Regulamentul complet este disponibil aici assoclic.ro/regulament-de-participare iar detalii complete si inscrierile sunt disponibile pe www.assoclic.ro.

Partenerii proiectului Assoclic: ECOTIC,  SNAPSHOT by McCann PR, Microsoft.

Acest proiect este sustinut si de: Camera Franceza de Comert, Camera de Industrie si Agricultura in Romania (CCIFER), RSC, Romania Pozitiva, Stiri ONG, Fundatia EOS, NESsT, Centras, Ce-Re, TechSoup.

Partenerii strategici ai Ateliere Fara Frontiere sunt: Apa Nova Bucuresti – Veolia ; BRD – Société Générale si  Carrefour Romania. 

follow_stiriong-5535592