Stiri ONG – detalii

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-5683471

Organizatie PARADA
Sectiune Eveniment
Domeniu International
Titlu Human Revolutions | Undercreative Network
Data postarii 10-02-2017
Descriere Fundatia Parada, Bottega delle arti Creative – Onestage, MIMENSTUDIO DRESDEN E.V. si PONTOPOLIS au deosebita placere de a va invita duminica 19 Februarie la ora 18.00 la spectacolul realizat in cadrul proiectului european Undercreative network locuri limitate ⇨ contact si rezervari: [email protected] Human Revolutions, găzduit cu amabilitate de Institutul Italian de Cultură din Bucureşti, este format din patru scene legate între ele. Fiecare scenă va prezenta un personaj reprezentativ pentru naţiune: Leonardo da Vinci pentru Italia, Vaclav Havel pentru Republica Ceha, Nadia Comăneci pentru România şi Kaspar David Friedrich pentru Germania. Firul roşu al spectacolului este conceptul transformării.

Fiecare dintre personajele alese a introdus o puternică transformare în propria viaţă şi, din reflex, această transformare a avut un impact puternic asupra lumii înconjurătoare.

Link-uri https://www.facebook.com/events/703817716460935/

v8-9736226