Conferinta: “Contributia fondurilor europene la integrarea populatiei Roma”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-9539414

ypc-4453124

indaco-3518350

nonformalii-1179923

Data: 12-10-2010

conferinta-contributia-fondurilor-euro-3425-1054807

Comisia Europeana organizeaza in Romania in luna octombrie a acestui an reuniuni la nivel inalt pe tema contributiei fondurilor europene la integrarea Romilor.

Astazi,12 octombrie, respectiv maine, 13 octombrie 2010 are loc la Bucuresti conferinta “Contributia fondurilor europene la integrarea populatiei roma”.Conferinta va fi urmata de doua evenimente regionale la Cluj in data de 14 octombrie si respectiv la Iasi in data de 20 octombrie.

Comisarul Andor va deschide conferinta “Contributia fondurilor europene la integrarea populatiei roma” si va vizita in perioada urmatoare o serie de proiecte finantate de catre Uniunea Europeana avand ca grup tinta comunitatea roma.

Oficialul european se va intalni cu presedintele Romaniei Traian Basescu si ministrul muncii Nelu Ioan Botis, precum si cu reprezentantii partenerilor sociali si ai comunitatii roma.

Acesta serie de evenimente are ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la oportunitatile oferite de fondurile europene, promovarea utilizarii lor si imbunatatirea impactului proiectelor sustinute de acestea. Ele sunt, de asemenea, parte a procesului catre o implicare mai mare a Romilor in implementarea programelor operationale finantate prin fondurile UE.

Pentru a vedea programele: dati click aici pentru Bucuresti – Cluj-Napoca – Iasi

Consiliul Europei organizeaza un curs dedicat activistilor online in materie de “hate speech” Cat de solidari suntem? Eurobarometru: „Solidaritate de anvergura mondiala – europenii si dezvoltarea” CONCORD lanseaza Raportul european AidWatch 2012 Concurs Jurnalistic – Impreuna impotriva discriminarii! Parlamentul European a lansat un concurs cu tema: “Diversitatea in Europa” Eurodeputatii cer o mai buna gestionare a deseurilor electronice Comisia Europeana a lansat „Platforma europeana de combatere a saraciei si a excluziunii sociale” Comisia Europeana lupta prin Strategia Europeana 2010 – 2020 pentru incluziunea persoanelor cu dizabilitati Sondaj Eurobarometru: europenii isi exprima sprijinul ferm pentru ajutorul acordat tarilor in curs de dezvoltare Consultare Plan National de Actiune AEV 2011

accelerator_hub-2601689

buzzcamp-9067210