Targ de proiecte sociale in Sectorul 6

0

In cadrul manifestarii Implica-te! Adoptă un proiect!”, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 lanseaza tuturor angajatorilor locali invitatia de a se implica  direct in activitati cu specific social, care sa vina in sprijinul grupurilor defavorizate de la nivelul comunitatii.

La conferinta din data de 10 aprilie, care lanseaza proiectul cu acelasi nume, sunt asteptati atat specialisti ai institutiilor publice cat si din cadrul companiilor  private si organizatiilor nonguvernamentale, factori de decizie dornici sa sustina eforturile de combatere a fenomenelor de excluziune sociala care afecteaza grupuri vulnerabile precum persoane cu dizabilitati, batrani lipsiti de sustinere familiala sau copii proveniti din familii dezorganizate, in pericol de marginalizare.

Gazduita de Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Tibles nr. 64, conferinta va fi urmata de un targ in cadrul caruia DGASPC Sector 6 si organizatiile nonguvernamentale participante isi vor prezenta proiectele pe care le au in desfasurare.

Peste 30 de proiecte sociale, care au nevoie de sustinerea comunitatii, vor fi expuse si dezbatute intr-o maniera interactiva, cautand sa trezeasca interesul si sa atraga investitii din sectorul privat.

In cadrul manifestarii care va incepe la orele 09.30, participantii vor avea ocazia de a se cunoaste si a se familiariza cu problematica sociala a comunitatii sectorului, punand bazele unei implicari active la nivel local.