SAR se judecă cu SRI pentru desecretizarea notelor informative privind Hexi Pharma

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-3363213

Data: 5-05-2017

Romaniacurata.ro anunţă faptul că Societatea Academică Română (SAR) a dat SRI în judecată deoarece acestea refuză să desecretizeze notele informative privind Hexi Pharma. Vezi aici.

Anul trecut, după izbucnirea scandalului Hexi, SAR s-a întrebat cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva în România: ca o firmă privată să încheie contracte cu sute de spitale publice şi să le livreze dezinfectanţi diluaţi, punând în pericol viaţa şi sănătatea românilor, fără ca serviciile de informaţii să informeze din timp şi să prevină pericolul.

Fiind vorba de sănătatea publică, deci de un domeniu de securitate naţională, SRI a fost chestionat pe bună dreptate dacă a informat privind situaţia dezinfectanţilor diluaţi de la Hexi.

Mai multe detalii pe www.romaniacurata.ro

Referendum pentru capitală, pentru curățenie morală Centrul de Resurse Juridice solicită clarificări privind arhiva SIPA De prin țară adunate, mișcările civice fac front comun în București ProFest. Posesorii de spirit civic, invitaţi la un festival al cunoaşterii Fondul pentru Democrație își începe activitatea prin finanțarea a 8 idei de bine pentru societate Jurnaliști agresați, amenințați, insultați Votul meu online, prototip de sistem e-voting care pornește din Brașov Factura liberă și efortul EFOR de a spune lucrurile așa cum sunt Mecanism de monitorizare a politicilor publice pentru ONG-uri si partenerii sociali Decizie judecatoreasca interzice construirea blocurilor in Parcul Tineretului

v8-4690026