Comunitate și voluntariat

Știri recente

Vă aşteaptă sâmbăta viitoare să facem mişcare în aer liber, să ne distrăm împreună facând în acelaşi timp o faptă bună. Împreună schimbăm destine.
mai mult
Dacă ai 8 minute, atunci Centrul Civic are câteva întrebări pentru tine. Răspunsurile tale îl vor ajuta pe developeri să ducă proiectul înainte, harder, better, faster, stronger.
mai mult
În parcul Tineretului din Capitală de „Ziua Națională pentru Adopție” părinții și copii împreună cu reprezentanții autorităților au plantat 50 de copaci, câte unul pentru fiecare copil adoptat în ultimul an.
mai mult
Peste 130 de motocicliști, care fac parte din 14 cluburi din toată țară, își dau întâlnire la Cumpăna, județul Constanța, în weekendul 2-4 iunie. Motocicliştii vor munci la patru cvadruplexuri pentru ca 16 familii cu venituri mici să aibă o locuință decentă în care să își crească copiii.
mai mult
Utilizatorii platformei vor avea posibilitatea de a alege să doneze pentru unul dintre cele 3 proiecte ale asociaţiei - Diagnostic gratuit, Terapie gratuită sau Deschiderea de noi centre - ori pentru susţinerea individuală a unui copil.
mai mult
Despre acești oameni este SNV în fiecare an. Despre voluntarii frumoși și sărbătorirea lor! Anul acesta #SNV2017 adună împreună cel puțin 5000 de voluntari care vor ajunge la peste 20.000 de beneficiari prin activitățile lor.
mai mult
Fundația Comunitară București, organizator Swimathon București, anunță cele 23 de proiecte care vor participa anul acesta la eveniment.
mai mult
Reprezentanții Galei încep numărătoarea inversă până la decernarea marelui premiu din acest an și anunță lansarea celei mai ample campanii de mulțumire și recunoaștere publică a meritelor celor implicați în activități de tip ONG, activități special croite pentru a schimba România și pentru a instaura binele acolo unde îi este locul.
mai mult
Inițiatorii Platformei România 100, între care nouă miniştri, secretari şi consilieri de stat din fostul guvern tehnocrat, dar şi oameni de afaceri şi specialişti în politici publice, lansează astăzi înscrierile în Platforma România 100 – o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României.
mai mult