Crucea Rosie Romana si Cruciani – impreuna pentru ajutorarea copiilor

0

Brand-ul italian Cruciani sustine programul Banca de Alimente al Crucii Rosii Romane. Astfel, pana pe 13 martie 2014, 10% din vanzarea bratarii trifoi cu patru foi de culoare rosie revine Crucii Rosii Romane. Proiectul Banca de Alimente a fost lansat de Crucea Rosie Romana in septembrie 2009, pe fondul impactului crizei economice mondiale si al cresterii preturilor la produsele alimentare, ca o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici. Acesta presupune colectarea de alimente  greu perisabile in magazinele partenere ale Bancii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, Cora Mehedinti si Cora Arad, stocarea lor in depozitele Crucii Rosii si apoi distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din intreaga tara.

“Colaborarea cu brand-ul Cruciani ofera ocazia tuturor celor care doresc alinarea suferintei persoanelor vulnerabile sa se implice direct, prin achizitia unui accesoriu care este modern si usor de asortat. Bratara Cruciani trifoi cu 4 foi rosie poate fi achizitionata online www.brataricruciani.ro sau de la distribuitorii autozitati: lantul de bijuterii Cellini, lantul de bijuterii B&B Collection, lantul de Sali de fitness World Class, magazinul Pink & Blue si Elite Mob . La finalul campaniei 10% din vanzarea acestor bratari vor fi donate proiectului Banca de Alimente al Crucii Rosii Romane”,spun initiatorii campaniei.

Ambasadorul Crucea Rosie – Iuliana Tudor si artistii romani, care sustin programul Banca de Alimente pentru copii, poarta deja bratara campaniei – un trifoi cu patru foi rosie. Dintre acestia ii amintim  peMargareta Paslaru (foto), Andra, Nicole Cherry,Ralu-K si DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Oana Lianu si trupa Direcţia 5.

Timp de 4 ani, proiectul Banca de Alimente a reusit sa ajute cu alimente de baza si tichete sociale aproximativ 100 000 de familii sau persoane singure. Fiecare persoana sprijinita a primit un pachet cu alimente de baza in greutate de 12 kg continand: ulei, zahar, faina, malai, orez, paste fainoase, conserve de carne sau peste, conserve de legume, biscuiti.

Fenomenul bratarilor “trifoi cu patru foi” a debutat pe 2 iunie 2011, odata cu deschiderea primului magazin Cruciani de tip boutique, in Forte dei Marmi (Italia). A reprezentat un succes imens si imediat: timp de 60 de zile s-au format, in fata magazinului, cozi interminabile de oameni dornici sa achizitioneze bratarile din colectia de vara. Acest boom s-a raspandit rapid atat in intreaga tara cat si pe plan international (Europa, America si Japonia).

Sursa: CSRmedia.ro