2 ani MiniArtShow in beneficial campaniei “Bun venit pe lume!”

0

Actrita Ioana Ginghina sarbatoreste 2 ani de distractie educativa, spectacole si ateliere creative pentru cei mici. Evenimentul aniversar denumit „2 ani MiniArtShow – Festivalul zambetului si al bucuriei” este organizat de compania actritei in beneficiul campaniei “Bun venit pe lume!”,  initiata in anul 2012 de Salvati Copiii Romania.  Campania de strangere de fonduri iti propune sa doteze cu echipamente medicale  maternitati si sectii de nou-nascuti pentru reducerea mortalitatii infantile din Romania.  Evenimentul are loc sambata, 1 martie, de la ora 17.00, la Bucuresti Mall.

Compania Miniartshow a fost creata de actrita Ioana Ginghina acum doi ani, dupa ce a devenit mama si deruleaza ateliere, spectacole, cursuri de educatie prin teatru, petreceri pentru copii in fiecare week-end, in diferite spatii din Bucuresti. Evenimentul aniversar va fi sarbatorit intr-un mod inedit: actrita ii invita pe cei mici la distractie, pe parcursul a 3 ore de evenimente special create pentru ei, iar pe parintii lor ii  incurajeaza sa doneze 2 euro prin sms la 8833, si sa sustina campania celor de la Salvati Copiii.

„Miniartshow s-a nascut din dragoste pentru cei mici si de aceea ne dorim ca pentru ei sa facem lucruri frumoase si pe viitor. Am  decis ca evenimentul nostru aniversar sa fie tot pentru copii, asa ca venim in intampinarea campaniei initiata de Salvati Copiii Romania – “Bun venit pe lume!”, spune actrita.

Programul „Festivalului zambetului si al bucuriei”

Evenimentul incepe la ora 17:00 cu ateliere creative, animatie, facepainting si modelaj din baloane. Gazda evenimentului este Ioana Ginghina, fondatorul  acestui concept de educatie timpurie MiniArtShow.

La ora 18:00 copiii vor avea parte de un spectacol interactiv “Scufita rosie”, un spectacol pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani. Va invitam sa-i cunoasteti pe Lup, pe Bunica si pe Scufita Rosie intr-o adaptare noua a povestii cu acelasi nume.

Pana la ora 20:00 vor fi jocuri distractive, dansuri, piniata, jumbo si tot felul de surprize.

Pe parcursul celor 3 ore cei mici vor putea participa la atelierul creativ: “Vine, vine Primavara”. La acest atelier cei mici vor  face martisoare, ghirlande colorate si felicitari vesele.

Evenimentul are loc la nivelul -1, in zona Fantani, de la Bucuresti Mall si este sustinut de prieteni ai Ioanei Ginhina, persoane publice si actrite precum: Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Majda Yolo, Ioana Maria Moldovan, Alexandru Papadopol.

In Romania, o medie de 1900 de copii, mai mici de un an, mor anual.  Din pacate la noi in tara prea multi bebelusi nu au sansa sa traiasca. Campania ”Bun venit pe lume!” a dotat pana in prezent 18 maternitati si isi propune in 2014 dotarea a 27 de maternitati cu echipamente medicale.

O donatie mica poate schimba lucrurile in bine. CUM? Cu 2 euro puteti contribui la dotarea cu echipamente a 25 de maternitati cu echipamente medicale. Donati 2 euro prin SMS la 8833 si sustineti campania „Bun venit pe lume!”!

www.salvaticopiii.ro/bunvenitpelume.