A.S.T.A. – Arta Stradala Talent Anonim, Primul concurs de arta stradala la Piatra-Neamt

0

Asociatia Pentru Dezvoltare si Inovare in Europa va desfasura in data de 29 august 2015, in parcarea Central Plaza Hotel (Piata Petrodava, nr. 1, Piatra Neamt), un concurs de arta stradala.

Proiect: “A.S.T.A. – Arta Stradala Talent Anonim” Organizat de: ADIE – Asociatia Pentru Dezvoltare si Inovare in Europa  Desfasurarea concursului: 29 august 2015  Perioada de expozitie a lucrarilor: 29 august 2015 Proiectul este finantat cu sprijinul Primariei Piatra Neamt conform Legii 350/2001.

Prezentare video: aici.Proiectul “A.S.T.A. – Arta Stradala Talent Anonim” işi propune sensibilizarea opiniei publice referitor la importanta implicarii tinerilor in activitati culturale, prin realizarea unui concurs şi a unei expozitii de arta vizuala.

Tematica concursului: 
Organizarea unui concurs de arta stradala in Piatra-Neamt prin care se va promova imaginea orasului intr-o alta forma artistica cu un mesaj puternic menit sa aiba un impact pozitiv in comunitate, mai ales in randul tinerilor, sub tema: Natura vs Tehnologie.

Structura concursului:
Participarea este deschisa tuturor persoanelor fizice, cu reşedinta in România pe durata desfaşurarii concursului, cu vârsta mai mare de 16 ani, impliniti pâna la data inceperii concursului.

Participarea se face fara restrictii de pregatire / experienta artistica, sex, etnie.  In vederea inscrierii in concurs, doritorii vor trimite in intervalul: 24 iulie 2015 – 16 august 2015 o schita a desenului ce urmeaza a fi realizat. Schitele au fost transmise la adresa: [email protected]  In baza evaluarilor facute de un juriu prestabilit, au fost selectate 10 lucrari inscrise in concursul din data de 29 august 2015. Participantii au fost anuntati pana in data de 21 august 2015. Lucrarile vor fi realizate pe standuri special amenajate, pentru desfasurarea unui astfel de concurs. Dimensiunea fiecarui stand pentru realizarea lucrarilor in cadrul concursului va fi: 2,5 m x 1,87 m (2500 cm x 1,875 cm). Vom pune la dispozitie toate materialele necesare acestui tip de concurs. Participantii care nu respecta prevederile regulamentului vor fi descalificati, iar lucrarilor lor NU vor fi expuse.

Premiile concursului: 
Premiul I: 600 lei + 1 voucher consumatie The Library Bar in valoare de 200 lei

Premiul II: 500 lei + 1 voucher consumatie The Library Bar in valoare de 150 lei Premiul III: 450 lei + 1 voucher consumatie The Library Bar in valoare de 100 lei Toti cei 10 participanti vor primi tricouri personalizate.

Asadar, va asteptam la un concurs street art si o exepozitie de arta vizuala pe 29 august, sambata, incepand cu orele12:00!