“byron – Rock Your High School”, concurs dedicat trupelor alcatuite din liceeni, la a patra editie

0

A inceput editia a patra a concursului unde tinerele formatii romanesti au sansa de a se face auzite si remarcate de toata tara! Trupele de muzica formate din liceeni pot sa se inscrie in concursul byron – Rock Your High School pana in data de 8 noiembrie.

byron – Rock Your High School este organizat de byron Management si YouthBank, avand ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale.

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzica, indiferent de gen, cat timp membrii sunt liceeni cu varsta intre 14 si 19 ani. Pana pe 8 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie sa trimita pe adresa [email protected] formularul de inscriere completat, o fotografie si un demo video filmat live. Regulamentul oficial precum si toate detaliile necesare se gasesc pe blogul concursului, byronrockyourhighschool.wordpress.com.   

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului va selecta 6 trupe care vor veni la Bucuresti pe 17 noiembrie sa cante live la finala concursului din Club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani si va primi ore de studio pentru inregistrarea unui demo/EP (5-6 piese). De asemenea, trupa clasata pe locul II va primi premii oferite de catre partenerii de la Indygen.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constand in inregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session. Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta in invitatia de a participa live la editia 2014 a festivalului. In plus, partenerii de la Ultimate Sound vor oferi o pereche de monitoare in-ear personalizate ca premiu pentru cea mai buna prezenta scenica.

Juriul concursului va fi alcatuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) si Horea Marc (Jazz In the Park Festival).

Din finalistii si castigatorii precedentelor trei editii fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse si Shuffled Existence.