Asociatia Culturala Art Act lanseaza concursul Castiga Cultura

0

Intre 11 si 15 noiembrie 2010, Asociatia Culturala Art Act lanseaza concursul Castiga Cultura, ce are ca scop evidentierea importantei informatiilor de natura culturala si incurajarea accesarii acestor informatii de catre tineri.

Asociatia Culturala Art Act ofera 20 de invitatii la Teatrul National din Cluj-Napoca ora 19:00 la spectacolul „Bosch. Gradina placerilor trupesti” de Marc Bogaerts si cartea „Jurnal de selectioner” de Cristina Modreanu.

Regulamentul Concursului

I. Organizatori

Concursul Castiga Cultura este organizat de catre Asociatia Culturala Art Act, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Constantin Brancusi nr. 153 ap. 113, jud. Cluj CUI 22257995, reprezentata de dl. Onica Marius Dan in calitate de administrator si Teatrul National Cluj-Napoca cu sediul in Cluj-Napoca, P-ta Stefan cel Mare nr. 2-4, jud. Cluj.

II. Scopul Concursului

Evidentierea importantei informatiilor de natura culturala si incurajarea accesarii informatiilor de catre tineri.

III. Participanti

Tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 22 de ani care vor trebui sa raspunda la o intrebare care se gaseste pe site-ul www.artactmagazine.ro. Participantii vor trimite un mail cu raspunsul la adresa [email protected] artactmagazine.ro

IV. Durata Concursului

Concursul Castiga Cultura se desfasoara in perioada 11-15 Noiembrie.

V. Modul de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 11-15 Noiembrie, fiecare participant trebuind sa trimita un e-mail care sa contina raspunsul corect la intrebarea ce apare pe site-ul www.artactmagazine.ro si datele de contact (nume si numar de telefon), iar castigatorii se vor alege in functie de corectitudinea raspunsului, precum si de rapiditatea acestuia. In acest mod, se va alege un castigator la 6 ore. Intrebarea va fi reinnoita cu aceeasi frecventa. O persoana nu poate beneficia decat de un singur premiu.

VI. Premiile

Asociatia Culturala Art Act ofera 20 de invitatii la Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca ora 19:00 la spectacolul „Bosch. Gradina placerilor trupesti” de Marc Bogaerts si cartea „Jurnal de selectioner” de Cristina Modreanu.

VII. Obligatii

Organizatorii nu sunt obligati sa raspunda reclamatiilor inaintate de participanti, posibili participanti care nu au castigat nici un premiu.

VIII. Dreptul de participare

Concursul este deschis oricarui tanar cu varsta cuprinsa intre 16 si 22 de ani cu domiciliul in Romania. Organizatorii isi rezerva dreptul de a-i descalifica pe acei participanti care incearca sa castige premiile acestui concurs intr-o maniera ilicita sau cu nerespectarea prezentului Regulament de concurs.

Sursa: granturi.ro