Asociatia Curtea Veche organizeaza NARATIV – Festivalul de lectura pentru copii

0

Asociatia Curtea Veche organizeaza NARATIV – festivalul de lectura pentru copii, proiect cultural finantat de ARCUB in cadrul programului cultural  “Esti Bucuresti”. Evenimentul va avea loc la Libraria Carturesti Verona in perioada 21-27 septembrie si va cuprinde o serie de activitati gratuite sustinute de pedagogi non-formali, artisti, specialisti in educatie si psihologia copilului.

Destinat in principal copiilor cu varste intre 8 si 14 ani, programul festivalului propune atat ateliere interactive (printre care Teatrul Cititorilor, Roman Grafic, Storytelling, Rime si Ghicitori pentru dezvoltarea fluentei timpurii), spectacole lectura, cat si conferinte dedicate parintilor si cadrelor didactice prin care se prezinta tehnici de incurajare a lecturii in randul celor mici. Toti cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie gratuit pe site-ul www.narativ.ro de unde pot afla si calendarul complet al activitatilor. 

> declara Iren Arsene, presedinte al Asociatiei Curtea Veche.

Evenimentul are si o componenta caritabila prin strangerea de fonduri online si cutii de donatii amplasate in Librariile Carturesti. Fiecare suma donata ajuta la integrarea copiilor din mediul rural in programul national de lectura “Cartile copilariei” prin care Asociatia Curtea Veche realizeaza donatii de carte si creeaza cluburi de lectura in comunitati din medii defavorizate.

Mai multe detalii despre Asociatia Curtea Veche si programul national de lectura “Cartile copilariei” puteti afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro  si Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.

Proiect cultural finantat de ARCUB in cadrul programului cultural “Esti Bucuresti”

Sponsori: Kaufland si Curtea Veche Publishing

Parteneri: Carturesti, Scorseze Ambulanta, United Media Romania, Prodocens Media, Elevate, Sameday Courier, Herlitz, Pelikan

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Bucuresti, Evz.ro, Evenimentul Zilei, Kooperativa 2.0, Observator Cultural, Urbankid.ro, StiriONG, SuntParinte.ro, Didactic.ro, ExamenulTau.ro, GoKid!, The PR Journal

Eveniment sustinut de Itsy Bitsy