Care este reteta unei veri GROWzave?

0

Viata de licean este o perioada minunata, plina de amintiri si experiente, dar, din pacate, este foarte solicitanta si nu vine cu instructiuni de utilizare. Pentru ca stim foarte bine cat de mult asteptati vacanta de vara si cate planuri si idei marete aveti pentru aceasta, noi, Scoala de Valori si AIESEC, am creat GROW – programul national pentru adolescenti ce asigura o vara GROWzava!

Dar care este reteta GROW? Ei bine, se strang elevi din fiecare an de liceu, se adauga 50 de internationali de pe tot globul cu rolul de “profesori non-formali”, se abordeaza teme ca autocunoasterea, branding personal, leadership, valori, orientare vocationala, gestionarea timpului si a bugetului, se condimenteaza cu treasure hunts, flash mobs, seri de karaoke sau de filme, se amesteca cu un mediu international, multicultural si cu ateliere interactive in limba engleza si se lasa 6 saptamani sa se dezvolte.

Ingredientul secret al retetei noastre GROWzave este “Practice, Learn, Step Up” – modelul de invatare activa ce pune accent pe munca in echipa si pe punerea in practica a temelor invatate pe parcursul atelierelor.

2015 este un an foarte important pentru noi, un an ce ne “obliga” la perfectiune, marcand 5 ani in care am utilizat reteta GROW, 5 ani in care am adus un plus adolescentilor care au vrut sa isi descopere punctele forte, sa dobandeasca curajul de a fi ei insisi, sa faca o schimbare, sa fie schimbarea!

Asadar, cu toate ingredientele pregatite, declaram deschise inscrierile pentru GROW, iar daca treci in clasa a 11-a sau a 12-a te invitam sa completezi formularul de inscriere si sa fii unul dintre adolescentii care isi vor scrie propria reteta a unei veri pline de experiente, a unei veri internationale, a unei veri GROWzave!

Pentru mai multe detalii despre reteta GROW te asteptam pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.