Cele mai bune povesti digitale ale ONG-urilor din Romania, premiate de TechSoup

0

Competitia de continut digital “Povestea ONG-ului meu” si-a desemnat castigatorii. Cele mai bune spoturi sau serii de fotografie care spun povestea unei organizatii, au fost rasplatite cu premii high-tech oferite de Microsoft.

Juriul competitiei a fost format din specialisti si pasionati de storytelling si continut multimedia: ToaderPaun, jurnalist si specialist new media, Dorin Moldoveanu si Stefan Nita, o echipa de tineri regizori, Cristian Lupsa, editor “Decat o Revista”, Bogdan Dinca, fotograf, Hanno Hofer, regizor si membru fondator “MaiMultVerde”, Irina Negrila, reprezentant “Lume Buna” si Eugen Erhan, co-creator “Fredo&Pid’Jin” webcomics.  

Acesta a decis ca cele mai bune povesti ale organizatiilor din Romania sunt urmatoarele:

Premiul III, Povestea “Fundatiei PACT”: http://www.trilulilu.ro/FundatiaPACT/ff8df6de4ba4cc?canal=techsoup-romania

Premiul II, Povestea “Habitat for HumanityCluj”: http://www.trilulilu.ro/techsoup/eacc3e8b2a5ad7?canal=techsoup-romania

Premiul I, Povestea “Samusocial”: http://www.trilulilu.ro/techsoup/a3b15912eb3a27?canal=techsoup-romania&emisiune=povestea-digitala-a-organizatiei-mele

S-au acordat si doua premii speciale: regizorii Dorin Moldoveanu si Stefan Nita si-au pus la dispozitie serviciilepentru a crea un spot care sa spuna povestea organizatiei “Centrul Ratiu pentru Democratie”, iar Bogdan Dinca va realiza o serie de fotografii pentru organizatia “Komunitas”.

La faza internationala a competitiei vor fi trimise toate spoturile si seriile de fotografie care au respectat regulamentul oficial. Astfel, Romania va fi reprezentata de 24 de organizatii, aproape o treime din numarul total al inscrierilor.

Pentru intrebari si detalii, contactati TechSoup la adresa: [email protected]