Companiile sunt asteptate sa inscrie proiecte de CSR la Romanian PR Award!

0

Pentru al treilea an consecutiv, companiile care realizeaza programe de CSR pot inscrie proiecte in competitia Romanian PR Award, sectiunea “Responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate”.

Sectiunea cuprinde programe de comunicare concepute pentru a sustine performantele sociale ale companiilor precum si dialogul social dintre companii si principalele grupuri cointeresate. Sunt luate in considerare implicarea companiilor in domenii de impact social (civism corporatist, investitii in cercetare, educatie, cultura, sanatate publica etc.), in administrarea unor probleme comunitare si de mediu.

Inscrierile se vor incheia in data de 14 septembrie 2010. Cele mai bune campanii inscrise in cele 9 sectiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, in seara zilei de 6 octombrie, la Palatul Parlamentului. 30 de profesionisti de relatii publice, nume sonore ale PR-ului autohton si international, asigura jurizarea competitiei.

Participarea la Romanian PR Award reprezinta: un efort de gandire strategica pentru companiile care concep si implementeaza programe de responsabilitate sociala; o provocare adusa managementului organizatiilor, care nu mai poate ignora dialogul cu grupurile cointeresate; un exercitiu obligatoriu de transparenta care trebuie sa devina cotidian pentru orice dezvoltator de programe de responsabilitate sociala; o confruntare a programelor de CSR cu asteptarile unui juriu international si cu rigorile unor criterii bazate pe standardele de performanta ale Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA).

Daca ai o campanie de CSR la care ai lucrat mult si de care esti mandru, nu ezita sa aplici la adresa http://www.praward.ro/inscriere

Detalii la  http://www.praward.ro/pr-award.html

 Campaniile castigatoare din 2009 pot fi consultate la http://www.praward.ro/pr-award/editia-2009.html