Concurs foto “Oameni fericiti”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5692192

eventubebig-3031740

Data: 14-04-2011

Asociatia Secular-Umanista din Romania si Liga Studentilor Electronisti au lansat concursul foto “Oameni fericiti”.

Participantii la concurs pot inscrie maxim 4 fotografii pe site-ul www.concurs-foto.ro, pana la data de 31 iulie 2011 pentru a castiga laptopuri, imprimante sau multifunctionale.

Tema din acest an a fost aleasa din dorinta de a demonstra ca, in ciuda greutatilor, exista mii de motive care ne pot face oameni fericiti. Asteptam din partea concurentilor sa priveasca oamenii din jurul lor si sa suprinda cat mai frumos momente fericite” a declarat Toma Patrascu, vicepresedinte ASUR.

Aflat la cea de-a VII-a editie, concursul foto este un proiect initiat de System Plus, companie prezenta de 20 de ani pe piata romaneasca de IT, care s-a impus drept unul dintre principalii parteneri ai Dell si HP. Pentru editia din acest an a concursului, System Plus ofera urmatoarele premii:

-Premiul I: un notebook DELL Latitude E6400

-Premiul II: un netbook DELL Inspiron Mini 1011

-Premiul III: o multifunctionala HP Officejet 6500A e-All-in-One E710a

-10 mentiuni: Imprimanta HP Deskjet D1000

-Premiul votantului: Iimprimanta HP Deskjet D1000

Pentru regulamentul complet al concursului, vizitati siteul www.concurs-foto.ro

Prescolarii au nevoie de educatie privind siguranta pe Internet Fundatia Chance for Life organizeaza o serie de piese de teatru social Institutul Cultural Roman „Titu Maiorescu” din Berlin sprijina simpozionul international „Teatru in inchisori” Castigatorii ACTziune pe scena: Trupa de teatru ArtEveryWhere va pleca la Amsterdam! TechSoup Romania si IT Spark te invita la o noua demonstratie de tehnologie Tabara de Creatie Interculturala Se da startul la “ACTziune pe scena!” Activitati dedicate micilor vizitatori ai Salonului international al cartii „Bookfest 2011” Se dau premiile la “Caravana Culturala” Caravana ONGFest da startul inscrierilor in cadrul selectiei pentru partenerii locali

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-7461206