Conexiuni 2012- Workshopuri gratuite in domeniul IT&C dedicate ONGurilor din Romania

0

TechSoup Romania, impreuna cu Microsoft, IT Spark si IREX/Biblionet, organizeaza editia 2012 a evenimentului Conexiuni 2012, o serie de workshopuri in domeniul IT&C destinate societatii civile din Romania. Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie – 6 Aprilie, in patru orase: Cluj, Bucuresti, Timisoara si Iasi. Participarea este gratuita, iar pentru a se inscrie, reprezentantii organizatiilor interesate trebuie doar sa completeze un formular, ce poate fi regasit aici.

Scopul evenimentului este de a veni in sprijinul organizatiilor nonguvernamentale si de a le oferi solutii si instrumente din domeniul tehnologic pentru a-si eficientiaza munca. Mai mult decat atat, evenimentul reprezinta o buna oportunitate pentru specialistii in IT&C si reprezentantii societatii civile de a se intalni si de a discuta despre modele de buna practica din domeniul tehnologic.

Conexiuni 2012 este dedicat ONG-urilor de toate marimile care sunt interesate sa afle cum pot accesa tehnologia de ultima generatie oferita gratuit sau la preturi foarte mici de Microsoft si TechSoup, dar si cum pot utiliza toate aceste instrumente. 

IT Spark, comunitate ce organizeaza in mod curent evenimente online pentru ONG-uri, s-a alaturat si anul acesta acestui demers si va facilita fiecare zi de training. Temele abordate vor fi: cloud computing, siguranta si securitate, unificarea platformei Windows pe multiple device-uri: Window 8 şi Windows Phone, utilizarea instrumentelor Microsoft pentru o comunicate eficienta.

Programul zilelor de worksop este urmatorul: Cluj-31 Martie, Bucuresti- 2 aprilie, Timisoara – 4 aprilie, Iasi – 6 aprilie, in intervalul orar 9-18.