Europa, am ceva sa-ti spun… Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor

0

Vrei sa castigi echipament foto in valoare de pana la 2.000 EUR si o excursie de trei zile pentru doua persoane la Bruxelles? Atunci e timpul sa-ti iei aparatul foto si sa fotografiezi.

In cadrul Anului european al cetatenilor 2013, Grupul PSE al Comitetului Regiunilor (CoR) a lansat in data de 1 martie, cea de-a sasea editie a concursului anual de fotografie.

„Europa, am ceva sa-ti spun…” ii indeamna pe fotografii amatori sa surprinda in fotografii asteptarile lor in ceea ce priveste Europa. Fotografiile pot avea drept tema construirea in comun a Europei, cetatenia europeana sau ne pot arata care crezi ca este locul tau in Europa.

Spune-ne povestea ta despre Europa intr-o fotografie. Fii creativ. Imaginativ. Original.

Concursul se va desfasura intre 1 martie si 30 iunie 2013 si este deschis rezidentilor europeni cu varsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selectionate de un juriu alcatuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR, reprezentanti ai autoritatilor locale si regionale din UE, si din profesionisti in domeniul fotografiei. In plus, publicul va putea selectiona in septembrie un al patrulea castigator prin vot online pe pagina Facebook PSE.

 Pentru informatii suplimentare privind concursul si materialele promotionale, vizitati http://bit.ly/tell-europe