Fundatia Post Privatizare alaturi de ORICUM prezinta Workshop-ul GOmentorship – Cand voi fi mare : Povestea unui antreprenor

0

Miercuri, 26 mai, de la 10.00, unii dintre cei mai valorosi profesionisti din mediul de business si cel artistic urca pe scena Salonului Galben al Operei Nationale Bucuresti pentru a impartasi povestea pasiunii pentru performanta, in cadrul workshop-ului GOmentorship – Cand voi fi mare: povestea unui antreprenor, organizat de Fundatia Post-Privatizare si Asociatia ORICUM.

Organizat in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor 2010, evenimentul face parte din programul de mentorat Gomentorship initiat ce cele doua organizatii.

Proiectul a fost demarat in 2007, ca o initiativa a Asociatiei ORICUM, initiativa care a pus 100 de mentori in contact cu peste 3.000 de tineri. Trei ani mai tarziu, in 2010, GOmentorship este dezvoltat sub forma unui parteneriat intre Asociatia ORICUM si Fundatia Post-Privatizare, prin care a fost creata o platforma educationala ce le ofera tinerilor modele profesionale construite pe valori solide.

Pe 26 mai sunt invitati sa impartaseasca povestea lor, pornind de la raspunsul la intrebarea “Cand voi fi mare vreau sa fiu…”, Crenguta Rosu, Richard Reese, Vladimir Oane, Dragos Roua si Ducu Darie.

Inscrie-te gratuit pana pe 25 mai pe seimm.postprivatizare.ro si vino la Opera Nationala Bucuresti in Salonul Galben sa-i cunosti, sa le pui intrebari si sa afli cum poti sa devii mai increzator in abilitatile tale antreprenoriale!

Accesul la eveniment se poate face incepand cu ora 09.30 si este gratuit pe baza inscrierii pe site-ul seimm.postprivatizare.ro.