Gradina din Carti, spatiu dedicat lecturii in Gradina Botanica Bucuresti

0

Asociatia Team Work a anuntat in data de 23 aprilie, de Ziua Internationala a Cartii, initierea proiectului Gradina din Carti, prin care va fi amenajat in Gradina Botanica Bucuresti un spatiu dedicat lecturii si studiului, un loc unde elevii si studentii pot veni sa citeasca, sa studieze pentru examene sau sa lucreze impreuna pentru proiectele in echipa.

Amenajarea va dura aproximativ 1 luna, Gradina din Carti urmand sa fie inaugurata pe data de 22 mai 2015, de Ziua Internationala a Biodiversitatii. Ulterior amenajarii vor avea loc workshopuri de educatie ecologica, reciclare creativa, nutritie, implicare comunitara, precum si un concurs foto cu premii, finalizat cu o expozitie a celor mai bune 100 de fotografii.

Asociatia Team Work va anunta pe blogul sau (blogteamwork.blogspot.ro) si pe pagina de Facebook detalii privind oportunitatile de voluntariat, workshopurile si concursul foto si ii invita pe bucuresteni atat sa ia parte la activitatile de amenajare, cat si sa se bucure, incepand cu 22 mai, de acest nou spatiu.

Gradina din Carti este un proiect derulat de Asociatia Team Work in parteneriat cu Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti. Proiectul este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania prin Programul Spatii Verzi, componenta Spatii Verzi Urbane, precum si prin contributii ale comunitatii bucurestene sub forma donatiilor directe in Gradina Botanica sau pe BursaBinelui.ro. Gradina din Carti este cel de-al treilea spatiu amenajat de Asociatia Team Work pe parcursul parteneriatului inceput in 2006 cu Gradina Botanica Bucuresti. Cele 3 spatii (Gradina din Carti, Gradina Copiilor si Gradina Bunicii) au fost finantate prin Programul Spatii Verzi, componenta Spatii Verzi Urbane.

Parteneri media: StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendarevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, Imparte.ro, IQool, Radio Teen, StudentDinProvincie.ro, Hyperflash, getlokal.ro.

* Informatiile din acest material exprima exclusiv opinia autorului. Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania nu pot fi facuti in nici un fel raspunzatori de utilizarea acestora.