Lansare internationala a filmului VOLUNTEERING School for Social Success

0

Organizatia KASTA MORRELY anunta lansarea internationala a filmului de diseminare a rezultatelor proiectului Volunteering School for Social Success. Filmul poate fi vizionat pe Youtube, pe site-ul Retelei Europene de Promovare a Implicarii Tinerilor in Procesul Decizional Coalitia Tinerilor Implicati si pe blogul dedicat acestui proiect www.europeanvolunteering.blogspot.com.

In contextul promovarii creativitatii si antreprenoriatului in randul tinerilor si Anului European al Voluntariatului (2011) organizatia internationala KASTA MORRELY a desfasurat in perioada mai decembrie 2011 proiectul european Volunteering School for Social Success. La acest training au participati 28 lideri de tineret nationali si internationali din 6 state europene: Bulgaria, Cehia, Italia, Spania, Turcia si Romania.

Proiectul international VOLUNTEERING School for Social Success a urmarit selectarea si specializarea liderilor de tineret din 6 state europene in formarea tinerilor pentru reusita sociala prin voluntariat. La sfarsitul trainingului participantii internationali au primit certificate Youthpass generate de Comisia Europeana pentru recunoasterea nvațarii non-formale de care au beneficiat.

Proiectul a fost conceput si coordonat de o echipa de traineri multi calificati cu experienta si performante de la Organizatia Kasta Morrely. Dintre calificarile echipei de coordonare si a trainerilor mentionam urmatoarele ocupatii: formatori de formatori, manageri de proiect, psihologi, auditori in domeniul calitatii, evaluatori de competente profesionale, maestri de ceremonii, organizatori de spectacole, animatori socio-educativi, inspectori de resurse umane etc.