Noul Office pentru organizatii nonguvernamentale – webinar realizat de ITSpark si TechSoup Romania

0

Afla ce e nou in Noul Office participand la seminarul online organizat de TechSoup Romania si ITSpark pentru organizatiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, incepand cu orele 16:30. Inscrie-te gratuit completand acest formular. Emisiunea va fi transmisa live pe http://www.justin.tv/itspark.

Noul Office este disponibil deja pentru organizatiile nonguvernamentale prin intermediul Programului de donatii TechSoup Romania in variantele Office Standard si Office Professional, oferind posibilitatea de a deschide fisiere PDF in Word, integrarea si sincronizarea cu mai multe dispozitive a documentelor si noi modalitati de lucru in Excel.

Pentru a intelege noile functionalitati, precum si pentru a raspunde tuturor intrebarilor ONG-urilor legate de noul Office, webinarul TechTalk va aborda teme precum: Ce e nou in Noul Office; Pachete disponibile prin programul de donatii TechSoup; Resurse utile: tutoriale si articole.

Emisiunea va fi moderata de Cosmin Tataru, technical writer, speaker si moderator in comunitatea ITSpark, iar invitati vor fi Alexandru Dionisie, Microsoft Community Contributor Office 365 forums si Steliana Moraru, Partner Manager TechSoup Romania.

ITSpark este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level: studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ ONG si end-users/ consumers care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu.