Parentime va invita la concertul ”Clasic e Fantastic”

0

Parentime va invita sa participati la concertul ”Clasic e Fantastic – sa intelegem muzica”. Concertul va avea loc la Ateneul Roman, pe 6 mai, incepand cu ora 11:00. Evenimentul face parte dintr-un extins proiect educational, destinat copiilor si tinerilor.

Am decis sa ne implicam in sponsorizarea acestui proiect, deoarece ne dorim sa contribuim la infrumusetarea lumii in care traiesc copiii nostri. Iar educatia muzicala poate aduce multa bucurie in viata copiilor. Ne-a bucurat de reactia publicului de la concertele anterioare si asteptam cu nerabdare evenimentul de pe 6 mai. Cu siguranta va fi o experienta foarte placuta pentru cei mici, dar si pentru parintii lor.” a declarat Miruna Patrascu, Managing Partner, Parentime.

Clasic e Fantastic™ este cel mai amplu demers educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor, derulat de Filarmonica “George Enescu” si Asociatia Clasic e fantastic. In proiect sunt implicati  muziciani profesionisti si amatori, alaturi de studenti ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Parentime a sponsorizat pana in prezent mai multe concerte din seria ”Clasic e Fantastic”.

Urmandu-si misiunea de a face o lume mai frumoasa pentru copii, Parentime continua seria actiunilor din aceasta primavara cu organizarea evenimentului Atelierele de Parenting. Timp de doua zile, trainerii vor sustine seminarii si workshopuri dedicate parintilor, bunicilor si persoanelor care interactioneaza frecvent cu copiii. Invitatul special al acestui eveniment este Larry Cohen, unul dintre cei mai renumiti experti mondiali in jocul copilului.

Infiintat in 2008, Parentime s-a nascut din dorinta de a acorda parintilor un set de instrumente necesare pentru a face din experienta de parinte o experienta placuta si relaxata. Pentru ca a fi parinte este cel mai dificil ”job” al vietii si nu ar trebui sa fie singurul pentru care sa nu ai o pregatire formala.

Parentime este reprezentant exclusiv in Romania al Fundatiei Gordon Training International.