Reduceri si gratuitati la atelierele Revistei de Povestiri

0

Incepand de astazi, Revista de Povestiri ofera participarea gratuita sau la pret redus pe locurile ramase libere la atelierele fara preselectie pe care le organizeaza.

Participare gratuita:

Oportunitatea e adresata exclusiv celor care trec printr-o perioada financiara foarte proasta. Nu celor care, daca si-ar dori foarte mult, ar pune bani deoparte si s-ar inscrie. Ci acelora care n-ar putea face asta nicicum.

Conditii de inscriere: Ne trimiteti un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc gratuit la atelier”. Ne puteti scrie oricand si va punem pe o lista, iar de fiecare data cand, pentru atelierul dorit, se termina perioada de inscrieri si mai sunt locuri, va anuntam. Scrieti-ne in mail de ce vreti sa participati la atelierul ales/cum credeti ca va va ajuta + cum s-a intamplat sa intrati intr-o perioada proasta + cine poate confirma + daca e ceva ce credeti ca puteti face pentru proiectul nostru.

Reducere de 50%:

Oportunitatea e adresata celor care lucreaza intr-un ONG sau sunt voluntari acolo de cel putin 6 luni.

Conditii de inscriere: Ne trimiteti un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc cu reducere la atelier”. Atasati un CV si scrieti-ne in mail de ce vreti sa participati la atelierul ales/cum credeti ca va va ajuta + pentru ce ONG lucrati si cine poate confirma.

Ateliere:

Toate atelierele noastre sunt aici. Vor mai aparea acolo si altele in viitor.

Atelierele fara preselectie: Pop-up Stories Club (daca ne gandim la el ca la un atelier de citit!), argumentare, scriere creativa SF&F, comunicare, caligrafie, Creative Writing Sundays.

***

Revista de Povestiri este un proiect al asociatiei Brain Fitness, care are ca scop promovarea creativitatii prin proiecte culturale si educative. Din toamna anului 2012, revista organizeaza ateliere (scriere creativa, scenaristica, fotografie, benzi desenate, caligrafie, comunicare, argumentare) in care participantii primesc feedback de la cei mai implicati antrenori.