Se dau premiile la “Caravana Culturala”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2434064

ies-1376555

connection-3415298

rsc_banner468-1370994

Data: 19-05-2011

Asociatia Culturala  DARIA’S  din Bucuresti premiaza tinerii de liceu din cadrul proiectului „Caravana Culturala”.

Proiectul „Caravana Culturala” februarie- mai 2011 desfasurat in  licee din Capitala a insemnat proiectie gratuita de filme romanesti istorice sau de literatura romaneasca clasica (dupa lecturile obligatorii in liceu) si sesiune de discutii dupa film in care tinerii participanti au fost incurajati sa exprime punctul critic asupra temei abordate tinand cont de personaje, actiune, contextul actiunii (epoca si caracteristicile acesteia).

Cele mai bune 72 lucrari din licee urmeaza a fi premiate joi, 19 mai 2011, ora 14.oo la Liceul Bilingv Miguel Cervantes (www.liceulcervantes.ro) cu cate o vacanta de sapte zile la mare!

Proiectul s-a bucurat de un real succes fiind apreciat atat de profesori, elevi dar si de R.A.D.E.F.

Proiectul a fost sustinut de Consiliul General al Municipiului Bucuresti Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret, I.S.M.B., Primaria sectorului 5, Scorseze International Security si B.C.R. Asigurari de Viata. Manifest Event, Asociatia Culturala Daria’S si R.A.D.E.F.   www.responsabilitatecomunitara.ro.

Concurs de fotografie, Dizabilitatea intr-o alta lumina Faci cultura? Te priveste ce facem! Prescolarii au nevoie de educatie privind siguranta pe Internet Fundatia Chance for Life organizeaza o serie de piese de teatru social Institutul Cultural Roman „Titu Maiorescu” din Berlin sprijina simpozionul international „Teatru in inchisori” Castigatorii ACTziune pe scena: Trupa de teatru ArtEveryWhere va pleca la Amsterdam! TechSoup Romania si IT Spark te invita la o noua demonstratie de tehnologie Tabara de Creatie Interculturala Se da startul la “ACTziune pe scena!” Activitati dedicate micilor vizitatori ai Salonului international al cartii „Bookfest 2011”

banner_stiriong-5088652

eventubebig-5262234

logo_societal-2175261