TechSoup Romania lanseaza sondajul international cu tema Cloud Computing

0

TechSoup Romania doreste sa afle mai multe despre modul in care organizatiile neguvernamentale din Romania utilizeaza tehnologia traditionala si cea cloud-based, dar si despre cum intentioneaza acestea sa investeasca in acest domeniu pe viitor.

Astfel, pe 23 februarie a fost lansat la nivel mondial sondajul cu tema “Cloud Computing”, iar in Romania,  pe 8 martie, fiind deschis pentru completare pana pe 23 martie. Mai mult decat atat, una dintre organizatiile care vor raspunde la acest sondaj poate castiga un premiu special, oferit de Microsoft Romania, mai exact un telefon HTC Radar.

Aceasta este o buna oportunitate pentru organizatiile neguvernamentale sa atraga atentia asupra nevoilor legate de cloud computing. TechSoup Romania ii invita pe toti reprezentantii ONG-urilor sa participe la sondajul international despre cloud computing, care poate fi accesat aici.

Sondajul este scurt, dureaza doar 10 minute si este destinat oricarei persoane care are responsabilitatea de a recomanda, achizitiona sau gestiona produselor sau serviciilor IT in cadrul unui ONG.

Intelegand mai bine ce instrumente folosesc in prezent precum si planurile pe care organizatia le are, TechSoup poate lucra cu partenerii din intreaga lume pentru a oferi resursele tehnologice de care organizatiile au nevoie pentru a functiona la intregul potential. Sondajul se va incheia pe 23 martie 2012.

Toate organizatiile care il vor completa vor intra in competitia finala, in care pot castiga un premiu special, oferit de Microsoft Romania, un telefon HTC Radar. Pentru a putea intra in posesia premiului este necesar ca organizatia sa fie inscrisa in Programul de donatii software sI hardware al TechSoup Romania, care va ofera posibilitatea sa achizionati produse achitand o taxa de administrare cu 90 pana la 94 % mai mica decat pe piata. Catalogul de produse poate fi consultat aici: http://www.techsoup.ro/product  si organizatiile se pot inregistra accesand acest link: http://www.techsoup.ro/user/register.

La sfarsitul primaverii, vor fi publicate rezultatele detaliate ale sondajului, cu raspunsurile organizatiilor non-profit din Statele Unite si alte 37 de tari din intreaga lume. Rezultatele vor sprijini organizatiile neguvernamentale in luarea unor decizii informate legate de IT, vor furniza o perspectiva asupra modului in care omologii lor folosesc tehnologia, dar si asupra nevoilor si problemelor actuale legate de adoptarea tehnologiilor de tip cloud.

Toate organizatiile care sunt interesate de raportul final, trebuie sa se asigure ca ofera adresa  de e-mail, la sfarsitul sondajului. De asemenea, acest raport va disponibil gratuit pe site-ul TechSoup Romania, www.techsoup.ro.