TechSoup Romania si IT Spark te invita la o noua demonstratie de tehnologie

0

Daca lucrezi intr-un ONG si iti doresti sa devii mai eficient cu ajutorul tehnologiei, participa joi, 30 iunie, incepand cu ora 4.30, la web binarul Office 365.

Ca de obicei, participarea este gratuita si deschisa tuturor, prin simpla accesare a link-ul: https://www.livemeeting.com/cc/mvp_no_voip/join?id=F8H8HT&role=attend

cu cel mult 30 de minute inainte de ora programata. Pentru a putea participa, vei avea nevoie de clientul de LiveMeeting, disponibil pentru download chiar pe pagina evenimentului.

Vei pleca din webinar cu o privire de ansamblu asupra Office 365, cu informatii despre Exchange, Sharepoint si Lync Online, Office Web Apps si Microsoft Office 2010 Professional Plus. Webinar-ul va fi sustinut Cristian Valean si Tudor Damian, reprezentanti ai comunitatii IT Spark, impreuna cu un invitat special, Valentina Ion, Information Worker Business Group Lead, Microsoft Romania.

 TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care braduri IT importante ca Microsoft si Cisco furnizeaza hardware si software ONG-urilor din intreaga lume. Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe portalul nostru. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: [email protected]