UNTOLD Festival incepe campania de recrutare a voluntarilor: Peste 1.000 de tineri voluntari vor fi parte din povestea UNTOLD!

0

Organizatorii UNTOLD Festival, in parteneriat cu Brigada de Voluntari, anunta startul campaniei de recrutare voluntari, pentru cel mai asteptat festival al anului, care va avea loc in aceasta vara, la Cluj-Napoca. 

Tinerii entuziasti si cu initiativa, care vor sa faca parte din cea mai mare echipa de voluntari din Romania sunt invitati sa participe la programul de selectie pentru echipa de peste 1.000 voluntari ce va contribui la succesul UNTOLD Festival. Primul pas pe care trebuie sa il faca toti cei interesati este sa completeze formularul de pe http://www.brigadadevoluntari.ro/UNTOLD, pana la data 14 aprilie 2015. Inscrierile sunt deschise pentru persoanele peste 18 ani, cetateni ai unei tari europene. 

Departamentele in care isi vor putea aduce contributia cei selectati vor fi dintre cele mai dinamice din festival: Productie (decoruri, baruri, scene), Acces (general, zona de camping, parcari), Info (acreditari, greeters, info points), Merchandising, PR & Press, Photo & Video.

Perioada de selectie se va incheia in luna mai si va fi urmata de mai multe sesiuni de training-uri, in care voluntarii se vor familiariza cu activitatile sustinute in cadrul festivalului. La sfarsitul acestei perioade, voluntarii vor fi repartizati in echipe in functie de necesar si de abilitatile dovedite in urma procesului de selectie si training.

“Voluntariatul reprezinta un element cheie in succesul unui proiect precum UNTOLD Festival, motiv pentru care acordam o atentie speciala programului dedicat lor. Colaboram cu Brigada de Voluntari si Academia de Voluntariat a Capitalei Europene a Tineretului 2015 pentru a ne asigura ca oferim tinerilor cadrul si conditiile de care au nevoie pentru a avea o experienta peste asteptari. Urmarim sa consolidam o echipa de peste 1.000 de tineri care sa experimenteze «din culise» productia unui eveniment de anvergura si avem deja peste 200 de tineri care ne-au contactat si s-au inscris prin Academia de Voluntariat Cluj 2015″, a detaliat Constantin Covaliu, project manager UNTOLD Festival.

Pe langa sansa de a face parte din echipa UNTOLD Festival si de a acumula experienta in organizarea unui eveniment international de amploare, voluntarii vor avea acces gratuit in toate zonele festivalului, precum si in zona de camping. In plus, organizatorii vor oferi fiecaruia dintre voluntari un welcome package, ce va contine materiale promotionale UNTOLD.

UNTOLD Festival va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august si este proiectul major de divertisment din cadrului programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului, organizat de Federatia SHARE Cluj-Napoca in parteneriat cu organizatia Student Plus, fondator al Federatiei SHARE Cluj-Napoca. Printre artistii care au fost confirmati se numara: Avicii – aflat in premiera in Romania, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDY C si multi altii. Organizatorii estimeaza un numar de peste 300.000 de participanti in cele 4 zile de festival, atat din tara, cat si din strainatate.

Brigada de Voluntari este cea mai mare asociatie din Romania care asigura voluntari instruiti pentru evenimente din diferite domenii si sustine organizatorii in buna desfasurare a acestora. Cu o activitate de peste 7 ani, organizatia non-guvernamentala are la activ peste 400 de evenimente din tara si din strainatate, indoor si outdoor. In prezent, Brigada de Voluntari numara 450 de membri activi si a intrat in contact cu peste 4000 de voluntari.