15 mai – ultima zi de inscriere la Conferinta de Atragere de Fonduri organizata de ARC

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-7699851

  ies-9696713

300x105-7179239

ypc-7638156

logo_rs-3510161

elsa_romania-6389100

Data: 4-05-2012

15-mai-ultima-zi-de-inscriere-la-confe-3436667

Un eveniment traditional, dar in acelasi timp plin de noutati! Pe 22 si 23 mai, la Cluj-Napoca veti descoperi mecanisme noi, experti, idei noi, oameni noi, experiente noi si vechi, care au functionat sau nu. Rezultatul acestor doua zile intense este o reimprospatare a abordarii organizationale si adaptare la tendintele actuale ale atragerii de fonduri din comunitate.

Din furtuna de idei pregatite pentru agenda Conferintei, 16 solutii s-au asezat si asteapta sa fie examinate la ateliere. Tema de anul acesta o reprezinta mecanismele de atragere de fonduri.  Incepand cu iunie 2012, ARC si sase banci partenere fac posibila in Romania donatia prin debit direct.

Iata cateva dintre ateliere:- Donatii prin Debit Direct – Cum ar putea functiona pentru organizatia ta?  Cum merg campaniile regionale de debit direct – invitat Roland Csaki (WWF International)- Cum sa faci fotografii care vorbesc pentru tine – Voicu Bojan (fotograf freelancer)- Intalniri-fulger cu instrumente de comunicare online – Monica Tomus (ARC) si invitat Alex Cioflica (designer si dezvoltator web)- Povesti pentru bani, bani pentru fapte – Sorin Tranca (Friends Advertising)- Cum transformi “NU!” in “Da, cat?” in 6 luni! – Madalina Marcu (ARC) si Cristiana Ionescu (Dreamcatchers)- Managementul informatiilor – Fa ordine in haos! – Monica Tomus (ARC) si Georgiana Ilie (United Way)- Campanii de donatii prin SMS – Ciprian Dragomir (Fundatia Mereu Aproape)- Evenimente speciale sportive – Teodora Palarie (Viitor Plus), Dana Stoica (Fundatia Comunitara Cluj) si Petruta Stanescu (Asociatia Hercules)- Legislatie – Catalin Gheorghe (ARC) si Octavian Rusu (FDSC)Vreti sa va comparati, sa primiti feed back sau doar sa va laudati? Pe parcursul celor doua zile de Conferinta vi se lasa libertate de exprimarea artistica si va pregatim premii surpriza pentru concursul pe care ARC il organizeaza in cadrul expozitiei de vizualuri pentru atragere de fonduri.Puteti trimite la adresa [email protected] cate un vizual realizat de voi pentru o campanie de atragerea de fonduri pe care ati organizat-o deja si astfel intra automat in concurs. Prin vizual intelegem orice afis, pliant, macheta de presa, web banner, panou stradal, imagine pe autobuz…intelegeti voi ideea:) pe care ati folosit-o pentru a strange fonduri intr-o campanie nu mai veche de 5 ani.Rugamintea este sa le trimiteti in format electronic pentru a fi jurizate (de catre Roland Csaki-fundraiser WWF International, Voicu Bojan-fotograf  si Sorin Tranca-Managing Partner Friends Advertising). Nu uitati sa le aduceti si in format fizic la Cluj-Napoca pentru a fi afisate la expozitie.

Inscrierea se face pe site-ul nostru si retineti ca mai avem doar cateva locuri gratuite la cea de-a doua conferinta International Fundraising Congress – Online de pe 15-16 mai. Detalii despre toate acestea gasiti pe www.arcromania.ro, la adresa [email protected] sau numarul de telefon 0720 036 844.

Sursa: www.romaniapozitiva.ro

Birou central de la 15 euro pe luna – Exclusiv pentru inovatori Organizatia Internationala pentru Migratie selecteaza colaboratori Chestionar privind infiintarea unei Case Europene a Societatii Civile TechSoup Romania a relansat Harta Binelui din Romania, destinata campaniilor 2 % ale organizatiilor nonguvernamentale Noi organizatii membre in Alianta pentru Sanatate din Romania Asociatia Profesionistilor in Relatii Publice din Romania devine Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP) Au fost selectate organizatiile care vor beneficia de crearea unui website “la cheie” Concurs artistic “Fair Trade” in cadrul Saptamanii Comertului Echitabil S-a lansat Observatorul Roman de Sanatate (ORS) 8 angajati Util Deco viziteaza ateliere similare din Chisinau in cadrul unui schimb de experienta

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania

sigla_civic_color_jpeg-8695564

logo_societal-3255224

nonguv-1483532