20 de ani de sector neguvernamental

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3552440

eventubebig-9528165

Data: 7-09-2010

Romania 2010. Zeci de mii de ONG-uri active, sute de mii de proiecte implementate si peste 1 miliard de Euro investiti in comunitate de catre organizatiile neguvernamentale.

Care este numarul exact al ONG-urilor existente in Romania si cate dintre acestea sunt active?! Ce regiuni ale Romaniei manifesta un grad mai mare de asociativitate? Care este valoare economica a activitatilor derulate de sectorul neguvernamental si numarul de angajati? Care este locul organizatiilor nonprofit in raport cu institutiile statului?

Aceste intrebari si multe altele, isi vor gasi raspunsul in cadrul raportului Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari, realizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). Lansarea raportului va avea loc in luna octombrie a.c.

In curand, mai multe detalii pe www.fdsc.ro si www.stiriong.ro!

Seminarii GRATUITE: “Implica-te in viata comunitatii! Infiinteaza si dezvolta o organizatie de tineret in judetul Olt!” Prevederea 2%: O retrospectiva a celor 8 ani de la adoptare Ziua Portilor Deschise la Util Deco Coalitia pentru bune practici ONG COD 11: Slatina saluta Anul European al Voluntariatului “Sansa pentru rolul vietii” pentru copiii din centrul de zi Licurici Activi, spre bunastare IDEALIS – Dezvoltarea intreprinderilor sociale in Microregiunea Horezu Educatie urbana pe intelesul tinerilor Interventiile urbane, de la teorie la practica!

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-3505945