Birou central de la 15 euro pe luna – Exclusiv pentru inovatori

0

The HUB Bucharest isi propune sa sprijine si sa amplifice businessurile, organizatiile si proiectele de inovatie sociala din Romania.

The HUB Bucharest se afla la doi pasi de Centrul Istoric, are o suprafata de 290 de metri patrati cu functionalitate de spatiu de lucru, de intalniri si de evenimente. Toate variantele de abonament includ acces la internet wireless, imprimanta multifunctionala, bucatarie, cabine pentru telefoane private sau skype-calls si lounge. Cei implicati in proiecte sau businessuri care isi propun sa dezvolte o solutie sustenabila la problemele societatii noastre au acum o alternativa eficienta la lucratul de acasa sau din cafenele.

The HUB Bucharest este un spatiu de colaborare conceput pentru inovatorii care accepta provocarile economice, sociale si ecologice ale zilelor noastre si incearca sa le rezolve prin proiecte si modele de afaceri cu impact social pozitiv. Cum romanii si-au dovedit talentul si abilitatea de a genera idei inovatoare in domeniul social, fondatorii HUB isi propun sa creeze si sa intretina ecosisteme care sa ajute implementarea sustenabila a acestor idei.

La data deschiderii, comunitatea HUB Bucharest numara deja peste 70 de freelanceri si antreprenori din zona inovatiei sociale, cat si angajati ai organizatiilor non-guvernamentale si for-profit care conduc activitati cu impact social pozitiv. Spatiul actual permite gazduirea a peste 150 de membri cu grade diferite de implicare in comunitate.

The HUB Bucharest ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti. Cel mai mic abonament – HUB Connect – include 5 ore/ luna de folosire a spatiului, iar cel mai mare – HUB Unlimited – permite folosirea full-time a tuturor facilitatilor spatiului cat si participarea nelimitata la evenimentele organizate. Pe langa spatiul comun de lucru, The HUB Bucharest organizeaza si un program variat de evenimente de networking, invatare, incubare si dezvoltare, atat pentru membrii sai, cat si pentru alti profesionisti din domenii conexe cu inovatia sociala (CSR, HR, comunicare sociala etc.). Spatiul The HUB este de asemenea disponibil pentru inchiriere de catre non-membri, pentru intalniri, workshop-uri sau alte evenimente.

The HUB Bucharest este un proiect initiat de roPot, prima organizatie-comunitate dedicata afacerilor sociale din Romania, care in cei doi ani de activitate a conectat peste 400 de oameni si a organizat zeci de evenimente utile celor din sfera antreprenoriatului social.

Comunitatea roPot devine acum comunitatea The HUB Bucharest, conectand peisajul antreprenoriatului si inovarii sociale romanesti la o comunitate globala de spatii comune de lucru, fondata in 2005 la Londra, ce numara in prezent peste 25 de HUB-uri raspandite in orase de pe 5 continente, care aduna peste 4.000 de membri. Se asteapta deschiderea a inca 15 spatii in viitorul apropiat.