Campania de Responsabilitate Sociala: “Ajutorul tau poate schimba vieti!”

0

Asociatia Info-Sanatate, prin intermediul Retelei Info-Sanatate, va derula Proiectul de Responsabilitate Sociala: “Ajutorul tau poate schimba vieti!”, o continuare a proiectului de responsabilitate sociala desfasurat anul trecut.

Proiectul consta in distributia gratuita de flyere care au ca mesaj “doneaza 2%”, realizate de ONG-urile care activeaza in domeniul social/sanatate.

Campania derulata anul trecut a avut un succes enorm. Am distribuit gratuit peste 200.000 de fluturasi veniti de la ONG-uri. Aceasta nevoie ne-a determinat sa realizam si in 2011 sustinerea ONG-urilor prin distributia gratuita de fluturasi”, declara psihoterapeut Gina Gheoca, coordonator al proiectului campaniei.

Asociatia Info-Sanatate cu sprijinul Retelei Info-Sanatate ofera posibilitatea de a distribui gratuit flyere, in cadrul punctelor de informare Info-Sanatate amplasate in salile de asteptare din peste 400 de spitale si clinici din 100 de orase ale tarii. 

Din Retea fac parte toate spitalele judetene si orasenesti importante, precum si clinici private gen Medicover, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, Munposan, Medcenter s.a.

Costurile pentru aceasta campanie sunt suportate in intregime de catre Reteaua Info-Sanatate, fara ca aceasta sa aiba avantaje materiale sau alt tip de beneficii.

Prin aceasta actiune Asociatia Info-Sanatate cu sprijinul Retelei Info-Sanatate spera sa sensibilizeze populatia dar, mai ales, jucatorii sociali care pot ajuta ONG-urile fara a astepta ceva in schimb.

Conditii realizare fluturasi:

– sa nu existe sigle ale firmelor terti din orice domeniu, de la aceasta facand exceptie: institutii media, institutii guvernamentale, institutii non-profit;

– sa nu aduca atingere imaginii unor terti prin text, imagine sau alte elemente grafice;

– sa nu exista date de contact ale medicilor, clinicilor private sau ale serviciilor cu plata;

– sa nu se faca referire la medicamente cu prescriptie sau fara prescriptie medicala (RX/OTC);

– sa nu cuprinda servicii contracost

– sa faca referire la procentul de 2% care pot fi redirectionati.

Detalii tehnice fluturasi:

– format: maxim A5

– ambalati in pachete de maxim 2.000- 3.000 exemplare/pachet

– pe fiecare colet/pachet sa scrie numarul de fluturasi si „2%”

Adresa depozit distributie: Chitila Logistics Park Str. Rudeni, Sat Rudeni Chitila, jud. Ilfov

Asociatia Info-Sanatate Coordonator Campanie Psihoterapeut Gina Gheoca E-mail: [email protected] Tel/Fax: 021-668.51.12 Mobil: 0722.661.342